Situaţie inedită în timpul unei emisii a unui post britanic de televiziune: "Va trebui să evacuăm clădirea. Ne vom întoarce cu restul programului"

S-a declanşat alarma de incendiu dar cu toate acestea prezentatorul a dat dovadă de un calm desăvârşit. Nicio secundă nu a intrat în panică. Iată întreaga scenă.

S-a declanşat alarma de incendiu dar cu toate acestea prezentatorul a dat dovadă de un calm. desăvârşit. Nicio secundă nu a intrat în panică. Iată întreaga scenă.

"Ei bine, după cum puteţi observa, avem de-a face cu o alarmă de incendiu.

Probabil, aţi auzit-o şi înainte de ştirea anterioară, dar încă se aude şi acum.

Nu ştim ce să facem în această situaţie, aşa că îmi pare foarte, foarte rău pentru asta.

Mă tem că va trebui să evacuăm clădirea. Astfel de lucruri se întâmplă şi, din păcate, s-a întâmplat şi în această seară.

Nu avem de ales, aşa că îmi cer iertate. Ne vom întoarce cu restul programului cât de repede putem, însă momentan vă urez: Noapte bună!".

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri