Căutare Live

Situaţie inedită în timpul unei emisii a unui post britanic de televiziune: "Va trebui să evacuăm clădirea. Ne vom întoarce cu restul programului"

S-a declanşat alarma de incendiu dar cu toate acestea prezentatorul a dat dovadă de un calm desăvârşit. Nicio secundă nu a intrat în panică. Iată întreaga scenă.

S-a declanşat alarma de incendiu dar cu toate acestea prezentatorul a dat dovadă de un calm. desăvârşit. Nicio secundă nu a intrat în panică. Iată întreaga scenă.

"Ei bine, după cum puteţi observa, avem de-a face cu o alarmă de incendiu.

Probabil, aţi auzit-o şi înainte de ştirea anterioară, dar încă se aude şi acum.

Nu ştim ce să facem în această situaţie, aşa că îmi pare foarte, foarte rău pentru asta.

Mă tem că va trebui să evacuăm clădirea. Astfel de lucruri se întâmplă şi, din păcate, s-a întâmplat şi în această seară.

Nu avem de ales, aşa că îmi cer iertate. Ne vom întoarce cu restul programului cât de repede putem, însă momentan vă urez: Noapte bună!".

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Turiști, găsiți morți pe o insulă din Grecia chiar în noaptea Anului Nou. Cauza decesului este macabră...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri