Căutare Live

Spania îşi revizuieşte în scădere bilanţul covid-19 al morţilor, la 26.834 de decese, cu 2.000 de morţi mai puţini

Spania şi-a revizuit în scădere bilanţul total morţilor din cauza covid-19, din care a scos 2.000 dedecese, reducându-l astfel la 26.834 de morţi, relatează Reuters.

Ministerul spaniol al Sănătăţii a precizat luni că această revizuire a fost efectuată în urma unor verificări a datelor transmise de către regiuni.

Morţi au fost înregistrate de mai multe ori, iar pacienţi despre care se credea că au murit din cauza covid-19 au murit de fapt din cauza altor boli, a precizat coordinatorul agenţiei spaniole sanitare Fernando Simon.

Bilanţul total al contaminărilor a fost de asemenea revizuit în scădere, la 235.400, iar luni s-au înregistrat cu 372 de cazuri.

Sursa : news.ro

Bogdan Aurescu: România este profund interesată să ieşim din logica provocărilor şi a confruntării şi propunem crearea p... Rusia înregistrează cel mai mare bilanţ zilnic al morţilor din cauza covid-19 de la începutul epidemiei; bilanţul creşte...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri