Antena Căutare

SUA: Omul cu transplant de fata si-a aratat in premiera noul chip!

Primul american caruia i s-a transplantat, cu succes, intreaga fata si-a aratat, ieri, pentru prima data, noua infatisare. El le-a multumit medicilor care au reusit operatia si mai ales familiei donatorului care i-a permis sa arate, din nou, ca o fiinta umana.

Dallas Wiens, un muncitor rural din Texas, a suferit un accident teribil in noiembrie 2008, in timp ce repara o biserica. Dupa ce a atins cu capul un cablu de inalta tensiune, arsurile i-au distrus pur si simplu fata si l-au lasat fara vaz si fara miros.

In luna martie, Wiens a fost supus unei operatii care a durat 15 ore, cu participarea a 30 de medici si asistenti. El a primit nasul, buzele, pielea, nervii si muschii fetei prelevati de la un donator decedat, ramas anonim.

Daca noua sa infatisare ramane cam ciudata, Wiens a primit deja aprecierea persoanei care conteaza cel mai mult pentru el: fiica lui.

Operatia lui Wiens a fost finantata de armata americana, care spera ca soldatii cu fata mutilata in lupta vor putea fi tratati in acelasi fel.

El si-a recapatat si simtul mirosului, dar continua tratamentul pentru a-si putea controla pe deplin muschii noii fete.



klewtv.com
Fiul lui bin Laden: Tata nu a murit!... Hillary Clinton, scoasa din poza cu Obama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x