Antena Căutare

Românii plecați în vacanță la greci dorm pe unde apucă, mănâncă ce găsesc mai ieftin și stau în corturi!

Sute de români blocați pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat și au izbucnit incendii

Sute de turiști români fără bani în buzunar sunt prizonieri pe o insulă luxoasă amenințată de incendii de vegetație! Aceștia au rămas blocați pe insula din nordul Greciei, după ce feriboturile care asigurau transportul pe continent s-au stricat! Situația e și mai gravă, deoarece au izbucnit incendii de vegetație, care iau amploare, potrivit Digi24.ro.

Oamenii se plâng să au rămas fără bani, fără mâncare și că dorm pe unde apucă. Presa elenă scrie că o nouă navă ar urma să vină abia miercuri. Ministerul român de Externe a transmis o atenționare de călătorie pentru Samothraki încă de săptămâna trecută, insula problemă!

La fața locului s-a trimis o altă navă, dar se pare că și aceea s-a stricat! Oamenii se chiuie să-și ducă traiul decent până vor reuși să plece de pe insulă! Unii dintre ei dorm în corturi, iar alții au găsit cazări la suprapreț, ba chiar, Primăria a permis mai multor persoane să doarmă în clădiri ale municipalității.

O româncă blocată pe insulă acuză oficialii greci că au dat informații contradictorii: „Problema ține, de fapt, de mai multe zile și am aflat puțin câte puțin în ultimele noastre zile de vacanță. Ne-am chinuit să căutam cazări, bineînțeles că totul era complet full, oamenii s-au culcat pe jos, pe izoprene, în vânt, prin mașini, care cum a putut. Continuăm să fim ademeniți cu câte un feribot imaginar care ba vine, ba nu vine, astfel încât nu putem nici să ne facem vreun plan. Nimeni nu pare să depună vreun efort activ să rezolve situația”.

În apropiere de port au izbucnit incendii de vegetație!

Hosul se extinde! Pompierii locali au fost deja anunțați că nu vor primi întăriri, tot din cauză că nu există curse. Două feriboturi s-au stricat încercând să salveze românii de pe insulă!

Oficialii greci au anunțat că abia miercuri va veni un feribot rapid care să transporte turiștii, până atunci, românii se vor salva cu ce pot!

Grecia, iadul românilor! Sute de turiști dorm pe jos, după ce au rămas blocați pe o insulă cuprinsă de incendii de veget... Atac în Sydney. Un individ a fost mobilizat de către trecători după ce a înjunghiat o femeie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x