Antena Căutare

Grecia, iadul românilor! Sute de turiști dorm pe jos, după ce au rămas blocați pe o insulă cuprinsă de incendii de vegetație

Sute de turiști români, blocați de două zile pe o insulă din Grecia, din cauza incendiilor de vegetație

Sute de români sunt printre cei 1.500 de turiști blocați pe insula Samothraki, din nordul Greciei, după ce feriboturile care le asigurau transportul, s-au stricat. Printre ei se află și 200 de turiști români.

Potrivit Antena 3, de mai bine de două zile, oamenii dorm pe jos, în port, în mașini sau pe terasele restaurantelor. Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Secretariatul General de Protecţie Civilă a actualizat zonele cu un risc ridicat de incendii de vegetaţie (grad 4 din 5), pentru marţi, 13 august.

Astfel, pe fondul intensificării vântului şi a temperaturilor ridicate, zonele cu risc ridicat de incendii de vegetaţie sunt: Attica, Insula Evia, Korinthia, Argolida, Viotia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Skyros.

Sute de români blocaţi pe o insulă din nordul Greciei. Feriboturile s-au stricat şi au izbucnit incendii... Românii plecați în vacanță la greci dorm pe unde apucă, mănâncă ce găsesc mai ieftin și stau în corturi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x