Antena Căutare

Teorie explozivă despre originea valului doi de COVID-19, în China! Unde a fost descoperit virusul: „OMS urmărește îndeaproape situația”

Autoritățile din China vorbesc despre începutul valului doi de coronavirus! Milioane de oameni, în carantină. Unde a fost descoperit virusul.

Teorie explozivă despre originea valului doi de COVID-19, în China! Unde a fost descoperit virusul: „OMS urmărește îndeaproape situația”
Teorie explozivă despre originea valului doi de COVID-19, în China! Unde a fost descoperit virusul: „OMS urmărește îndeaproape situația” | Profimedia

Beijing-ul a devenit cel mai mare focar de coronavirus întâlnit în China din februarie. Mulţi specialişti se tem că ar putea fi vorba de un al doilea val al pandemiei de COVID-19.

Mai multe cartiere ale orașului au fost carantinate, iar autoritățile au început să impună măsuri stricte de protecție a populației: școlile au fost închise, iar locuitorii au fost îndemnați să se testeze.

Creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus pare să fie legată de de cea mai mare piaţă alimentară angro din Asia.

Potrivit presei chineze, urme de COVID-19 au fost descoperite pe pe un tocător folosit pentru somonul importat în piaţa Xinfadi din Beijing.

Mai mult, Mike Ryan, şeful programului de urgenţă al OMS, a declarat că trebuie luată în considerare ipoteza somonului de import, dar spune că în acest moment nu este „principala ipoteză”. Ryan a adăugat că agenţia OMS urmăreşte îndeaproape focarul, a oferit ajutor tehnic Chinei şi este în strânsă legătură cu autorităţile din Beijing pentru a încerca să controleze focarul.

Cu toate astea, mai mulți experți susţin că nu este posibil ca peştele să poarte virusul şi că orice legătură cu somonul poate fi rezultatul contaminării încrucişate.

China, un important importator de fructe de mare şi carne, a oprit cumpărăturile de la furnizorii europeni de somon din cauza temerilor legate de noul coronavirus.

Trump anunţă un decret privind reformarea poliţiei americane, în urma manifestaţiilor din SUA provocate de moartea lui G... Penny Lane, reper al oraşului Liverpool graţie grupului The Beatles, ar putea fi redenumit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x