Antena Căutare

Un bebeluș a fost părăsit de mama lui la ușa unei alte femei, alături de un bilet sfâșietor! „Vă rog, păstrați totul secret!”

Un bebeluș în vârstă de doar o zi a fost abandonat de mama lui la ușa unei alte femei, în statul american Florida, cu un bilet sfâșietor. Nou-născutul a fost găsit după ce a început să plângă.

Un bebeluș în vârstă de doar o zi a fost abandonat de mama lui la ușa unei alte femei, în statul american Florida, cu un bilet sfâșietor. Nou-născutul a fost găsit după ce a început să plângă.

Poliția a dus copilul la spital și a întrebat vecinii dacă au văzut-o pe mama lui, care a încălcat legea abandonându-l. Nou-născutul se află în stare bună, potrivit medicilor.

„L-am născut singură, într-o baie. Tatăl lui a încercat să ne omoare”, a scris mama bebelușului, în biletul pe care l-a lăsat lângă el.

„Vă rog să îl duceți la spital și să păstrați totul secret. Tatăl lui este un om foarte periculos. Îmi pare atât de rău! Am încercat să îl curăț și să îl hrănesc”, a mai scris femeia în bilet.

Un bebeluș a fost părăsit de mama lui la ușa unei alte femei, alături de un bilet sfâșietor! „Vă rog, păstrați totul secret!”

Althea Brown, femeia la ușa căreia a fost lăsat nou-născutul, se afla la serviciu atunci când copilul a fost abandonat în fața locuinței ei din Orlando, Florida. Bebelușul a fost descoperit de un vecin.

„Este de neînțeles pentru mine. Nu știu dacă mama lui este o vecină sau nu ori dacă ea a ales locul acesta întâmplător, sperând să fie un loc în care copilul să fie salvat”, a spus Athea Brown.

„Când am auzit ce s-a întâmplat, mi-am dorit să fi fost acasă la momentul potrivit. Poate că aș fi luat bebelușul în casă. Nu să îl adopt, dar să îl îngrijesc cumva”, a mai spus ea.

În statul american Florida este ilegal să abandonezi un copil pe stradă. Dacă va fi găsită, mama lui ar putea fi sancționată pentru neglijență față de copilul ei.

Parlamentul venezuelean a aprobat revenirea Venezuelei într-un tratat care permite o intervenţie străină... Beijingul vrea o armată de vârf şi acuză SUA de ”subminarea” stabilităţii mondiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x