Antena Căutare

Un câine a fost înfometat atât de mult, încât îi puteai număra coastele! Autoritățile care l-au găsit la timp: ”N-ar mai fi supraviețuit o zi!”

Un câine înfometat, care nu se putea deplasa și care era atât de slab încât îi puteai număra coastele, a fost găsit pe o proprietate dintr-o regiune din Australia. 

Un câine înfometat, care nu se putea deplasa și care era atât de slab încât îi puteai număra coastele, a fost găsit pe o proprietate dintr-o regiune din Australia.

Ava, câinele care a fost găsit de autorități, a avut noroc, întrucât inspectorii care au găsit-o susțin că n-ar mai fi supraviețuit o zi.

Ava a fost găsită pe o proprietate din vestul orășelului Brisbane, Australia. Nu se putea plimba sau sta în patru labe, iar un purtător de cuvânt a spus că n-ar mai fi supraviețuit o zi.

Citește și: Trei câini înfometați și lăsați să moară: "Aveau răni, paraziți, iar unul era desfigurat" Salvarea a venit de la o tânără

”Dacă inspectorii noștri nu ne-ar fi alertat, Ava n-ar mai fi trăit o zi.”, a spus acesta potrivit Daily Mail.

Ava a fost dusă la un spital veterinar, unde a primit îngrijire medicală de urgență, fiind cel mai grav caz care a ajuns acolo, întrucât nu se putea ține pe picioare și nu se putea deplasa.

Citește și: VIRAL! Un câine înfometat, plin de coji și răni, incapabil să se miște este salvat în ultima clipă de la moarte! Atunci când dragostea face minuni...

De atunci, ea a fost spitalizată, iar veterinarii speră să-și revină complet, mai ales că s-a îngrășat trei kilograme, în doa două săptămâni.

Acum, oamenii legii încearcă să afle cine este vinovat de felul în care ajunsese patrupedul.

Imagini înfiorătoare. Oamenii aflaţi pe o plajă din Italia abia au timp să fugă din calea urgiei... Victorie foarte importantă a lui Donald Trump într-un proces în care era acuzat de încălcarea prevederilor anti-corupţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x