Căutare Live

Un elefant a oprit traficul pentru a-și învăța puiul "să fure" mâncare din mașini. VIDEO

Un elefant sălbatic a oprit traficul pe o şosea din Thailanda. Aparent, acesta încerca să își învețe puiul să fure mâncare din maşinile oprite pe şosea, a scris, joi, dailymail.co.uk.

Un elefant a oprit traficul pentru a-și învăța puiul "să fure" mâncare din mașini.

Animalul sălbatic a „furat” câteva trestii de zahăr dintr-o camionetă și a descărcat mai mulți saci pe care i-a lăsat apoi în mijlocul străzii.

Amnouy Artchula, angajata unui parc naţional care găzduieşte sute de elefanţi, a surprins momentele amuzante. Potrivit acesteia, elefantul adult îşi învăţa puiul să fure mâncare din maşinile care treceau pe şosea.

Un pui de elefant albinos, salvat din capcana unui braconier

„Elefanţii știu cum să oprească maşinile, pentru a face rost de mâncare. În acest caz, elefantul mai în vârstă îi arăta celui mai mic cum să ia hrană din maşini. Era probabil puiul lui sau un exemplar mai tânăr din turmă", a spus Amnouy Artchula.

Apel pentru șoferi

„Animalele sunt drăguţe cu oamenii, dacă oamenii se poartă frumos cu ele. De aceea le cerem şoferilor să nu îi rănească, trebuie să conviețuim în pace", a mai spus angajata parcului,

În Thailanda trăiesc 3.000 - 4.000 de elefanţi, iar aproximativ jumătate dintre ei sunt în parcuri naţionale.

Scene șocante în India! Un elefant a intrat într-o bază militară și a distrus tot în calea lui - VIDEO

Incidente și incendii la Paris, din cauza unui concert. Una dintre marile gări ale capitalei franceze a fost închisă... Momentul dramatic în care căpitanul unui feribot sare în apă de la 12 metri înălțime pentru a salva o femeie aflată în p...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri