Antena Căutare

Un englez a luat de la gradinita o alta fata in loc de nepoata lui

Un barbat din Anglia a luat de la scoala o alta fetita in loc de nepoata lui. Bunicul a dus-o pe micuta la doctor, iar apoi acasa, insa nici parintii nu au observat prea usor ca au primit un alt copil, relateaza Huffington Post.

Bunicul englez are peste 70 de ani si a mers la scoala sa o ia pe nepoata lui, iar apoi sa o duca la doctor. Fetita nu a spus nimic si a acceptat sa mearga la medic. Ulterior, barbatul a dus-o la casa parintilor ei si nici acestia nu si-au dat seama cu usurinta ca nu este copila lor.

Mama micutei de sase ani pe care trebuia sa o aduca bunicul acasa a constatat ca acesta nu a venit cu fiica ei abia dupa ce a vazut medicamentele prescrise de medic. Confuzia ar fi fost provocata si de faptul ca cele doua fete au acelasi nume de familie.

„Multumesc lui Dumnezeu ca a fost o intamplare inocenta provocata de un batran confuz”, a declarat mama fetei confundate de bunicul englez cu nepoata lui. Femeia s-a infuriat mai ales pe cei de la scoala, care au lasat-o sa plece cu acel domn: „Fierbeam de nervi. M-am gandit la ce era mai rau. A trebuit sa-i adresez fiicei mele intrbari pe care niciun parinte nu vrea sa le puna. Este cosmarul oricarui parinte”.

Foto: Hepta

VIDEO! Gafa marca CNN: Hong Kong-ul este in America de Sud... Britanicii au inventat una tare: Energia din podea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x