Antena Căutare

Un român a produs daune de 60.000 de euro în Marea Britanie. Bărbatul s-a îmbătat cu ...apă de gură

Un român în vârstă de 36 de ani stabilit în Marea Britanie a fost închis de către autorități, după ce a produs pagube în valoare de 60.000 de euro la o reprezentanță de mașini din Marea Britanie.

Un român a produs daune de 60.000 de euro în Marea Britanie. Bărbatul s-a îmbătat cu ...apă de gură
Vasile Turcan

Vasile Turcan era convins că i se datorează suma de 400 de lire de către o firmă de valeți care are contract cu reprezentanţa.

Mai mult decât atât, românul își scoase mașina lângă un magazin și dorea să scoată o suma de bani de pe card, iar în momentul în care nu a reușit să obțină banii a început să lovească toate ATM-urile din zonă.

Incidentul a avut loc în data de 29 iulie, în jurul orei 14.00, iar bărbatul se afla sub influenţa alcoolului. Acesta se îmbătase cu apă de gură, iar acest lucru nu l-a oprit să conducă până la reprezentanţa auto.

Ajuns la reprezentanţă, românul a început să lovească maşinile parcate reușind să provoace daune în valoare de 60.000 de euro Bărbatul a lovit 12 maşini a căror valoare ajunge la suma de 600.000 de euro.

Vasile Turcan a fost condamnat la un an de închisoare pentru provocarea de daune materiale şi condus sub influenţa alcoolului.

Anchetatorii catastrofei MH17 dezvăluie noi convorbiri telefonice între suspecţi şi oficiali ruşi de rang înalt şi fac u... Israelul anunţă asasinarea altui lider al grupării islamiste palestiniene Jihadului Islamic, Rasmi Abu Malhous, înaintea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x