Antena Căutare

UPDATE! Accident aviatic in Rusia: 43 de morti si doi supravietuitori

Un avion de tip Yak-42 s-a prabusit in Rusia. 43 de persoane au murit, dupa ce aparatul s-a zdrobit de sol, imediat dupa decolare, in apropierea orasului rus Yaroslavl. La bordul aeronavei se aflau membrii echipei locale de hochei Lokomotiv, relateaza agentiile internationale de presa.

UPDATE! Ministerul rus pentru situatii de urgenta a anunta ca avionul transporta 45 de persoane, dintre care 43 au murit, transmite Reuters.

UPDATE 17.30: Un nou bilant al autoritatilor locale, arata ca bordul aparatului se aflau 45 de persoane, dintre care 44 au decedat, a precizat o sursa din politia locala. In avion se aflau 45 de persoane, respectiv 37 de pasageri si opt membri ai echipajului.

Conform primelor date ale anchetei deschise de autoritatile ruse, la bordul avionului se aflau toti jucatorii de hochei ai echipei Lokomotiv Yaroslavl.

La bord erau probabil 37 de persoane, iar 36 au murit, inclusiv patru membri ai echipajului. O persoana este ranita


Avionul, un trimotor de fabricatie sovietica, decolase spre Capitala Belaruslui, Minsk, si s-a prabusit la doi kilometri de aeroportul Tulocina din Yaroslavl.

Lokomotiv Yaroslavl a fost campioana Rusiei in 1997, 2002 si 2003. Echipa urma sa joace, maine, impotriva lui Dinamo Misk.



Foto: en.wikipedia.org

Perchezitii la birourile Google din Seul... Afganistan: Un militar roman, ranit de o bomba artizanala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x