Antena Căutare

UPDATE! Sydney, misiune indeplinita: Politistii au reusit sa dezamorseze colierul exploziv de la gatul unei fete

Caz socant in Sydney! Politistii incearca sa dezamorseze o bomba legata de gatul unei adolescente in varsta de 18 ani. Oamenii legii spun ca ar putea fi vorba despre o tentativa de santaj, fata facand parte din una dintre cele mai bogate familii din Sydney.

UPDATE 1745: Politia din Sydney a reusit sa detaseze colierul cu bomba de la gatul tinerei de 18. Potrivit lui Mark Murdoch, adjunctul sefului Politiei din Sydney, fata a fost eliberata de „dispozitivul foarte sofisticat si foarte bine construit."

„Cel mai important este ca fata este in siguranta", a declarat Murdoch, citat de editia australiana a publicatiei Daily Telegraph.

Genistii australieni au avut nevoie de 10 ore pentru a intelege mecanismul bombei, lucru ce demonstreaza complexitatea dispozitivului.

Genistii au fost ajutati si sfatuiti de Politia Federala Australiana si de Armata Britanica.

UPDATE 16.15: Zeci de echipaje de politie sunt prezente la fata locului de mai multe ore si incearca sa gaseasca o modalitate pentru dezamorsarea bombei.

Strazile din apropierea casei in care locuieste fata au fost evacuate de autoritati.

Calvarul fetei a inceput in momentul in care un barbat a intrat in locuinta sa si i-a atasat cu forta un dispozitiv explozibil. Politistii au descoperit un bilet de rascumparare in apropierea bombei.

Potrivit declaratiilor politistilor, ar fi vorba despre un neobisnuit "guler-bomba" care nu a mai fost intalnit pana acum in Australia.

Sursa: antena3.ro

Niger: Tentativa de lovitura de stat, confirmata: 10 persoane, arestate... VIDEO! Invazie de alge si in Franta, pe plajele din Bretania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x