Antena Căutare

NU e glumă! De acum faci transfer de rugăciune prin bluetooth, pui mătăniile la încărcat și le activezi făcându-ți cruce

Lansate la începutul anului de Papa Francisc, ”mătăniile inteligente” care se conectează la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune, anunţă Catholic News Agency.

Lansate la începutul anului de Papa Francisc, ”mătăniile inteligente” care se conectează la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune înregistrează evoluţia utilizatorului şi îi oferă materiale ajutătoare video şi audio privind mătăniile, mai mult, acestea pot fi activate dacă îți faci cruce, anunţă Catholic News Agency.

Prezentate ca ”smart rosary”, mătăniile inteligente au fost lansate marţi într-o formulă compatibilă cu sistemele iOS şi Android app. Costul dispozitivului este de 99 de euro.

“Rozariul este o tradiţiie spirituală frumoasă pentru meditaţia asupra Evangheliei alături de Fecioara Maria, e o rugăciune simplă şi smerită”, a arătat un reprezentant al Sfântului Scaun.

NU e glumă! De acum faci transfer de rugăciune prin bluetooth, pui mătăniile la încărcat și le activezi făcându-ți cruce

Brăţara “eRosary” se activează prin semnul crucii şi se sincronizează cu dispozitivele mobile prin aplicația “Click to Pray eRosary”, care înregistrează evoluţia utilizatorului şi îi oferă materiale ajutătoare video şi audio privind mătăniile.

Dispozitivul este rezistent la apă și se poate conecta prin bluetooth. Este pus în vânzate prin intermediul iniţiativei “Click to Pray”, un demers papal concretizat în Reţeaua Mondială de Rugăciune (Worldwide Prayer Network).

Compania GadgTek Inc (GTI) cu sediul în Taiwan a dezvoltat inctredibilul produs.

UE rămâne împărţită pe tema aderării Albaniei şi Macedoniei de Nord; Parisul denunţă presiuni ”neavenite” asupra Franţei... Guaido acuză Guvernul Maduro de ”asasinarea” unui politician din opoziţie, membru al partidului său, Voluntad Popular...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x