Antena Căutare

VIDEO! Accident feroviar in Amsterdam: 120 de raniti

Peste 120 de oameni au fost raniti ieri intr-un accident feroviar petrecut intr-o suburbie a Amsterdamului. Un tren de mare viteza s-a ciocnit cu un tren local, la o ora de varf. Cel putin 13 persoane au fost transportate cu elicopterul la spital, pentru ca se aflau intr-o stare critica.

Accidentul s-a produs la ora 19 si 30 de minute. Doua trenuri s-au zdrobit intr-o suburbie a capitalei olandeze. Martorii ingroziti au sunat imediat la 112.

Zeci de ambulante si echipaje de pompierii au pornit intr-un suflet catre locul tragediei. Au gasit acolo o imagine de cosmar. Din zecile de vagoane contorsionate se auzeau tipetele ranitilor aflati in agonie. Potrivit unui bilant provizoriu peste 120 de oameni au fost raniti in urma coliziunii.

13 dintre raniti au fost transportati la spitale cu elicopterul. Traficul feroviar din vestul orasului, inclusiv cel de la gara centrala catre aeroportul Amsterdam-Schiphol, a fost intrerupt din cauza accidentului. Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili motivul accidentului.

VIDEO! Violenta intre studenti si politie in Montreal: 6 raniti si 89 de arestati... UPDATE! François Hollande a castigat primul tur al alegerilor din Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x