Căutare Live

VIDEO! CIA face recrutari prin universitati

CIA cauta spioni straini. Nu este o gluma. Agentia a initiat un proces de recrutare de agenti, capabili sa se infiltreze in orice zona de pe glob. Ca sa fie siguri ca tinerii se lasa convinsi, CIA a initiat o ampla campanie in universitatile americane sustinuta de anunturi televizate desprinse parca din filmele de actiune.
Presedintele agentiei, Leon Panetta, a inceput un tur al universitatilor americane pentru a-i convinge pe studenti sa opteze pentru meseria de spion. Ofiterii trebuie sa poata fi capabili sa adune informatii din tarile straine vorbind cu sursele in limba acestora, infiltrandu-se in comunitatile locale.

La mare cautare sunt americanii originari din Orientul Mijlociu. Sanse foarte mari au si cei care vorbesc chineza, dialectul pastun sau alte limbi, sa le spunem, exotice.

In ciuda asteptarilor, oferta CIA nu este primita cu prea mare entuziasm. Generatia tanara este mai interesata de diplomatie.
IMAGINI SOCANTE! O mama isi loveste cu masina fiica! Intentionat!... VIDEO! CIA face recrutari prin televizor...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri