Antena Căutare

VIDEO! Proteste in Egipt: Oamenii cer militarilor sa predea puterea unui regim civil

Zeci de mii de egipteni satui de actualul regim au iesit ieri pe strazi. Oamenii le-au cerut militarilor din fruntea tarii sa predea puterea unui guvern civil. Actuala conducere, instaurata in februarie 2011, dupa caderea regimului Mubarak, a promis ca va preda puterea anul trecut, dar nu s-a tinut de cuvant.

Zeci de mii de oameni s-au adunat in piata Tahrir din Cairo si au cerut intr-un glas Consiliului Suprem al Fortelor Armate sa cedeze puterea. Egiptenii nu vor ezita sa sacrifice totul.

Actualii lideri au promis ca vor preda puterea pana in luna august a anului trecut, dar nu s-au tinut de cuvant. Multi egipteni se plang ca sunt condusi de aceeasi oameni care erau in fruntea tarii si in timpul regimului Mubarak.

Suntem aici pentru a ne reconfirma Revolutia, pe care armata si fostii conducatori incearca sa ne-o fure. Revolutia va fi finalizata, in pofida eforturilor oricui de a o contracara.

Si pe strazile orasului Alexandria au protestat mii de oameni. La proteste au luat parte si membrii grupurilor politice care au fost lasate sa candideze la urmatoarele alegeri prezidentiale. Scrutinul va avea loc luna viitoare.

Cercetatorii canadieni au dezvaluit cateva solutii de combatere a incalzirii globale... VIDEO! Violenta intre studenti si politie in Montreal: 6 raniti si 89 de arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x