Antena Căutare

VIDEO! Razboi pe strazile Turciei

A fost razboi in toata regula pe strazile unui oras din apropierea granitei turce cu Irakul. Zeci de militanti kurzi s-au batut cu politistii la cateva zile dupa ce 12 oameni au murit rapusi de gloantele fortelor de securitate turce. Autoritatile se tem ca incidentele se vor intensifica, odata cu apropierea alegerilor parlamentare

Orasul din sud-estul Turciei s-a transformat in camp de lupta pentru cele doua tabere rivale. Inarmati cu forte si petarde, protestatarii au atacat fortele de ordine, care nu au stat nici ele cu mainile in san.

Doar tunurile cu apa au mai incetat avantul revolutionar al protestatarilor iesiti in strada sa denunte moartea a treisprezece rebeli kurzi. Doisprezece au fost impuscati de fortele de securitate in timp ce treceau granita dinspre Irak.

Guvernele se teme ca pana la alegerile parlamentare din iunie vor mai exista conflicte intre fortele turce si rebelii kurzi.

FOTO! Dublin - cel mai securizat oras european, cu ocazia vizitei Reginei Elisabeta a II-a... Vizita istorica: Regina Elisabeta a II-a a ajuns in Irlanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x