Antena Căutare

VIDEO! Striptease in sectia de politie: 15 ofiteri, concediati!

15 politisti amatori de senzatii tari, printre care si trei femei, au fost suspendati din functii dupa ce au fortat o tanara sa se dezbrace. Numarul de striptease s-a petrecut intr-o sectie de politie din Mexic.

In materialul video dat presei de catre sindicatul politistilor se vede cum toti ofiterii admira, striga si aplauda in timp ce femeia renunta la haine pana cand ramane in costumul Evei, scrie Daily Mail.

La inceput, femeia, a carei fata este blurata, sta pe masa si, cu o oarecare retinere, incepe sa-si dea jos din haine. Apoi pare ca se razgandeste si se opreste din dans. Scena razgandirii nu dureaza insa mult pentru ca tanara se aseaza apoi in genunchi si incepe, provocator, sa se dezbrace ramanand in lenjerie intima, faza aplaudata frenetic de organe.

Episodul erotic atinge momentul culminant in momentul in care tanara, in aplauzele politistilor, isi da jos si sutienul. Urmeaza apoi un dans pentru unul dintre ofiteri, in timp ce colegii sai privesc si fac glume.

Cotidianul britanic scrie ca tanara fusese arestata impreuna cu prietenul ei, in timp ce treceau granisa mexicana. Asupra celor doi s-ar fi gasit mai multe carduri bancare furate.

Potrivit El Mexicano, ziarul care a publicat clipul de 5 minute, politistii le-ar fi promis celor doi ca-i elibereaza numai daca fata se dezbraca in fata lor.

Filmuletul a fost facut pe 2 martie, dar abia ieri a ajuns pe internet. Imediat, primarul localitatii a anuntat suspendarea tuturor celor 15 politisti ai sectiei, inclusiv seful lor.

Sursa: Jurnalul National

Austria reintroduce temporar controalele la granita... Fukushima: 60 de tone de apa radioactiva s-au scurs in ocean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x