Antena Căutare

Video! Vaticanul acuzat de ipocrizie, dupa impunerea unor restrictii vestimentare pentru turisti

Turistii care poarta pantaloni scurti, fuste scurte sau bluze fara maneci nu mai au voie la Vatican. Asta au hotarat liderii de la Sfantul Scaun, care au lansat o campanie impotriva "vestimentatiei nepotrivite".

Codul vestimentar, valabil pana acum pentru persoanele care doreau sa intre in Basilica Sfantul Petru, se va aplica acum si pentru vizitatorii Pietei Sf. Petru.
Femeile
au fost nevoite sa "ia cu asalt" magazinele din zona pentru a cumpara saluri si esarfe cu ajutorul carora sa se acopere, iar barbatii au apelat la magazinele de imbracaminte din apropiere pentru a-si achizitiona rapid o pereche de pantaloni lungi.

Publicatia Daily Mail scrie ca multi vizitatori au afirmat ca Biserica Catolica este "ipocrita" pentru ca a introdus aceste restrictii, considerate de unii "ridicole".
"Luand in considerare scandalurile sexuale in care a fost implicata biserica catolica in aceasta perioada, mi se pare o ipocrizie sa le ceara asa ceva turistilor", este de parere o vizitatoare.

Foto: Intact Images
Turisti romani blocati in Grecia din cauza grevei transportatorilor rutieri... VIDEO! Spectacol de zmeie pe cerul din Fasia Gaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x