Antena Căutare

VIDEO! Violenta intre studenti si politie in Montreal: 6 raniti si 89 de arestati

Aproape 90 de persoane au fost arestate la Montreal, in timpul unor confruntari violente intre studenti si politie. Incidentele au avut loc chiar in timp ce premierul canadian tinea un discurs in fata unui grup de oameni de afaceri. Studentii au iesit in strada suparati ca executivul a decis sa majoreze taxele de scolarizare.

Zeci de studenti au patruns in Palatul Congresului, unde se desfasura un forum strategic privind dezvoltarea miniera in Marele Nord. Politistii au intervenit in forta pentru a-i scoate pe studentii furiosi din cladire.

Manifestantii au fost pana la urma alungati din cladire, insa confruntarile au continuat pe strazi. Au fost ore in sir de haos, in care studentii au aruncat cu pietre in fortele de ordine si au vandalizat chioscuri de ziare.

Tinerii sunt nemultumiti de faptul ca guvernul vrea sa creasca taxele de scolarizare cu 75%, incepand din aceasta toamna.

Politia din Montreal a anuntat ca 89 de persoane au fost arestate. Trei politisti si trei civili au fost raniti in timpul confruntarilor.



Foto:montreal.mediacoop.ca

VIDEO! Proteste in Egipt: Oamenii cer militarilor sa predea puterea unui regim civil... VIDEO! Accident feroviar in Amsterdam: 120 de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x