Antena Căutare

Vremuri grele pentru medicii străini din Marea Britanie! Viața lor se va schimba radical în urma unor anchete

Într-o perioadă în care Brexitul bate la uşă, peste 3.000 de doctori proveniţi din alte ţări urmează să fie anchetaţi după ce a fost descoperit un fals psihiatru.

Într-o perioadă în care Brexitul bate la uşă, peste 3.000 de doctori proveniţi din alte ţări urmează să fie anchetaţi după ce a fost descoperit un fals psihiatru.

Zholia Alemi a fost arestată pentru fraudă în luna octombrie, după ce păcălit organismele profesionale din Marea Britanie, susţinând că este absolventă a Universităţii din Auckland, din Noua Zeelandă. Înşelăciunea a fost descoperită după ce femeia a schimbat testamentul unui client în vârstă, pentru a fi menţionată ca beneficiar, după 22 de ani în care a profesat fără calificare.

Printre cei vizaţi de noile verificări s-ar putea afla şi medici provenind din România. Peste 15.000 de doctori români lucrează în străinătate, iar mare parte dintre aceştia se află în Marea Britanie.

Consiliul Medical General a iniţiat o anchetă privind licenţele obţinute de mii de medici care profesează în Marea Britanie pe baza diplomelor obţinute în alte ţări.

Se întâmplă chiar de astăzi! Guvernul a decis ca toate datoriile cetățenilor rău platnici să fie acoperite din fundații ... Ultima oră! Un tren cu 150 de pasageri a deraiat! Sunt mai multe victime, anunță autoritățile spaniole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x