Antena Căutare

FOTO: Şi-a dorit cu ardoare să devină mămică, însă visul i s-a năruit într-o clipă! A adus pe lume un copil ciclop, iar medicii au fost şocaţi

Oameni din toate colţurile lumii au fost şocaţi de cazul unei femei din oraşul El Senbellawein, Egipt, care a adus pe lume un copil cu un singur ochi.

Oameni din toate colţurile lumii au fost şocaţi de cazul unei femei din oraşul El Senbellawein, Egipt, care a adus pe lume un copil cu un singur ochi.



Şi-a dorit cu ardoare să devină mamă şi să-şi îngrijească copil, însă visul i s-a năruit într-o clipă, căci în timpul sarcinii a fost expusă la radiaţii, iar efectele au fost şocante: A adus pe lume un copil cu un ochi, o malformaţie genetică foarte rară, ce poartă numele de ciclopie.

Mai mult de atât, copil care nu va supravieţui decât câteva zile, conform medicilor, suferă mai multe malformaţii şi nu are nici nas.

Chiar dacă suferă enorm, familia a dat publicităţii imaginea cu bebeluşul pentru a atrage atenţia şi pentru a trage un semnal de alarmă femeilor însărcinate. De asemenea, această malformaţie apare doar în patru cazuri din 1000, iar de cele mai multe ori, sarcina nu poate fi dusă la termen.

Dan Negru, amintiri din... „Dumbrava minunată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x