Antena Căutare

Gripa face prăpăd! Încă două persoane au murit astăzi. La ce să fim atenți în această perioadă

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, miercuri, confirmarea virusului gripal la alţi doi pacienţi care au decedat. Unul dintre ei este din Capitală.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, miercuri, confirmarea virusului gripal la alţi doi pacienţi care au decedat. Unul dintre ei este din Capitală.

Potrivit ministerului Sănătăţii, în cabinetele medicale mai există peste 135.000 de doze de vaccin antigripal. Până acum, au fost vaccinați aproape 900.000 de oameni.

Gripa a făcut până acum 29 de victime. Opt persoane au murit numai în județul Iași.

La ce trebuie să fim atenți

Gripa sezonieră este cauzată de virusuri umane gripale care infectează căile respiratorii, respectiv nas, gât, bronhii şi uneori plămâni. Cei care se îmbolnăvesc de gripă au următoarele simptome: febră, derere de gât, secreţii nazale, tuse seacă, oboseală, durere de cap, dureri musculare.

Cum s-au păstrat cele mai vechi și celebre companii din lume! Mozart și Christopher Columbus erau clienți fideli... 30 de oameni au murit din cauza gripei. Cum știi dacă ești în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x