25 de ani de Antena 1: Observator, la înălțime! Reporterul Sonia Simionov a sărit cu parașuta, de la patru mii de metri altitudine: ”La muulți ani!”

În 25 de ani, lumea s-a schimbat. Nu şi setea oamenilor pentru informaţie. Cu ajutorul vostru, am dus Observatorul pe cele mai înalte culmi.

În 25 de ani, lumea s-a schimbat. Nu şi setea oamenilor pentru informaţie. Cu ajutorul vostru, am dus Observatorul pe cele mai înalte culmi. Şi de 25 de ani, suntem la înălţime. Fiecare zi, e pentru noi o provocare. Şi fiecare ştire, o nouă doză de adrenalină. Fie că suntem pe teren, în redacţie sau aici, în platou. De ziua noastră, am trăit emoţiile la patru mii de metri altitudine

De ziua Antenei 1, reporterul Sonia Simionov a dus Observatorul la înălțime, la propriu, întrucât a fost protagonista unui episod cu totul și cu totul inedit. Mai exact, ea a sărit cu parașuta de la patru mii de metri.

”Dacă nici asta nu înseamnă la înălțime, atunci nu știu ce înseamnă”, a spus ea.

Ce a ieșit, vedeți în clipul de mai sus!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri