Antena Căutare

Un norvegian beat a adormit pe banda de bagaje a unui aeroport!

Scene comice pe aeroportul din Roma. Ametit de alcool, un norvegian de 36 de ani a incercat sa sara peste cateva din procedurile de imbarcare care se pot dovedi uneori, destul de greoaie. Ca sa mai scurteze drumul, barbatul s-a asezat direct pe banda de bagaje, unde a si adormit.

Nu se stie cat alcool consumase turistul norvegian care trebuia sa se imbarce spre Oslo, de pe aeroportul Fiumicino, Roma. Cert este ca, dupa ce si-a pus valiza pe banda pentru bagaje, barbatului i-a fost prea greu sa isi mai continue drumul pe propriile picioare. A ramas pe pista rulanta si a adormit. L-a trezit alarma care s-a declansat in momentul in care omul a trecut pe sub scanner-ul de bagaje. Acolo unde a fost si imortalizat. Asezat pe o parte, tanarul era cufundat in lumea viselor. Si culmea, nimeni nu l-a vazut desi a parcurs astfel vreo 50 de metri. Niciun agent de securitate si niciun ofiter de frontiera.

Intoxicat cu alcool, dar si iradiat cu o portie nu tocmai neglijabila de raze X, barbatul a fost dus la spital. Medicii ii vor face toate controalele necesare ca sa se asigure ca este bine. Apoi este asteptat la politie, unde va fi interogat.

foto: repubblica.it

Se poate mai multa iubire? Au fost casatoriti 91 de ani si 12 zile!!!... La un pas de MOARTE: Cum "defileaza" o blonda pe acoperisul unei cladiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x