Antena Căutare

A curmat suferința copilul său bolnav de cancer, dar acum riscă închisoare! Gestul controversat a uimit o lumea întreagă!

Un tată din Australia riscă să facă înschisoare după ce a încercat să curme suferința copilului său bolnav de cancer.

Un tată din Australia riscă să facă înschisoare după ce a încercat să curme suferința copilului său bolnav de cancer.

Adam Koessler i-a dat fetiței sale de doi ani ulei medicinal de cannabis. Copila suferă de cancer, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire. În dorința de a ușura durerile copilui, tatăl i-a administrat acesteia ineditul produs.

Se pare că o parte din dureri au dispărut, iar fetița a început să mănânce mai bine. Efectele benefice au fost văzute imediat, iar părinții spun că cea mică părea să se simtă mult mai bine și făcea progrese.

Dar când medicii au aflat de faptele tatălui, aceștia au chemat poliția și bărbatul a fost arestat. Acum, el riscă să facă închisoare. Mii de persoane s-au solidarizat în cadrul unei petiții și cer ca bărbatul să nu fie pedepsot fiindcă a acționat din dragoste pentru copilul său, aflat în suferință.

Frumusețea asta libaneză s-a supărat foc din cauza unei poze pe Facebook! Uite ce scandal a provocat Miss Liban!... VIDEO: Cel mai păzit loc de pe planetă! E sub pământ, a stat închis 23.000 de ani şi doar trei persoane au acces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x