Căutare Live

A fost descoperita o mumie canceroasa!

Oamenii de stiinta au descoperit mumia veche de 2200 de ani a unui barbat care a avut cancer, relateaza Huffington Post.

Salima Ikram, profesor la Universitatea Americana din Cairo, a declarat ca asupra mumiei au fost descoperite semne care au indicat ca a suferit de cancer de prostata.

Boala a fost declansata din motive genetice, factorii ambientali neavand nicio influenta. Conditiile de viata din urma cu doua milenii erau diferite, poluarea sau organismele modificate genetic neavand influenta asupra sanatatii oamenilor.

Descoperirea mumiei cu cancer are un rol important in cercetarile despre aceasta boala deoarece a ilustrat faptul ca afectiunea nu este cauzata numai de alimentatie si modul de viata. Mumia a fost studiata timp de doi ani, in Portugalia, trupul mumificat apartinand unui barbat care a murit in jurul varstei de 40 de ani.

Foto: theinset.com

Obiect cu efecte bizare, gasit in Marea Baltica. Scafandrii nu isi pot da seama ce este!... FOTO! Cele mai negre momente din istoria NASA...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri