Antena Căutare

A slăbit 127 kilograme în doi ani cu cea mai simplă dietă. Purta mărimea 8XL

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să slăbească în decurs de doi ani 127 de kilograme, fără să facă sport. Doar a mers zilnic pe jos și a renunțat la un singur obicei culinar. Ajunsese la 45 de ani și la 217 kilograme, abia mai putea merge la serviciu, deși avea o poziție de conducere, nu mai avea prieteni și familia era tot mai îngrijorată de starea lui.

Un bărbat din Marea Britanie a reușit să slăbească în decurs de doi ani 127 de kilograme, fără să facă sport. Doar a mers zilnic pe jos și a renunțat la un singur obicei culinar. Ajunsese la 45 de ani și la 217 kilograme, abia mai putea merge la serviciu, deși avea o poziție de conducere, nu mai avea prieteni și familia era tot mai îngrijorată de starea lui.

Pe numele său Dave Lancaster avea o alimentație total nepotrivită. Mânca fast-food, chipsuri, plăcinte și obișnuia să consume vin în fiecare zi. Ajunsese să cântărească 217 kilograme.

Dave era manager la un call center, iar de îndată ce se ridica de pe scaun, i se tăia respirația din cauza greutății mult prea mari. Purta mărimea 8XL, iar după ce a început procesul de slăbire a încetat să mai mănânce de la fast-food și în loc de mers la sală, a mers pe jos 9.700 de kilometri.

Acum cântărește 90 de kilograme și medicii i-au mai dat o veste bună: i s-a retras diagnosticul de diabet de tip doi. Grăsimea i-a adus probleme precum diabet, tensiune arterială mare, colesterol, gută și apnee.

„Îmi era greu să merg până la serviciu, ieșeam afară atât de rar că eram aproape complet imobilizat. Era din ce în ce mai greu pe măsură ce luam în greutate, iar lumea mea practic se micșora”, a declarat britanicul.

Reacția unor gorile care vor să se adăpostească de ploaie a devenit virală! Peste 8 milioane de oameni au savurat moment... Ea este „Miss Școala de Agenți de Poliție”. Cum arată cea mai frumoasă viitoare polițistă fără uniforma de serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x