Antena Căutare

A stat ascuns pe spatele unei scânduri din pardoseală timp de 73 de ani... Când l-a descoperit, proprietarul casei a încremenit! Mesajul fabulos care a devenit viral!

Un tânăr din Boston a avut marea surpriză să descopere un mesaj scris pe dosul pardoselii atunci când a renovat casa pe care o cumpărase recent.

Un tânăr din Boston a avut marea surpriză să descopere un mesaj scris pe dosul pardoselii atunci când a renovat casa pe care o cumpărase recent.

Alex Robinson a fotografiat bucata de dușumea și a postat-o pe Facebook. Imaginea a devenit virală instantaneu.

Nu aduce anul ce aduce ceasul. Așa a fost pentru un bărbat care după ce și-a cumpărat o locuință a dorit să facă unele modificări în interior, iar atunci când a ajuns la înlocuirea pardoselii a dat peste o bucată de dușumea pe care era inscripționat un mesaj cel puțin ciudat: „America, război cu Germania. Această podea a fost montată în 5.10.41 de către Albert Stella. Go f*** yourself”, a scris americanul la începutul anilor 40.

Amuzat de mesajul fostului proprietar al casei, Alex Robinson a postat imaginea pe facebook, iar prietenii sau simplii utilizatori ai rețelei de socializare au distribuit fotografia.

Un băiat de 14 ani şi tatăl acestuia au descoperit rămăşiţele unui avion din Al Doilea Război Mondial. Avionul se afla î... Extensii de păr, breton detașabil, peruci, meșe cu clips - fac parte din „recuzita” multor domnișoare! Însă adevărul e c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x