Antena Căutare

Acest bebeluș s-a născut cu o afecțiune rară care îl face să arate precum Hulk. Medicii nu i-au dat nicio șansă

Deși nu i-au dat vreo speranță, fetița s-a luptat să supraviețuiască, în ciuda afecțiunii rare care o face să arate ca un supererou. Iată mai multe imagini cu bebelușul care i-a impresionat pe medici!

Acest bebeluș s-a născut cu o afecțiune rară care îl face să arate precum Hulk. Medicii nu i-au dat nicio șansă
Acest bebeluș s-a născut cu o afecțiune rară care îl face să arate precum Hulk. Medicii nu i-au dat nicio șansă | Captură Youtube

Armani Milby este o fetiță în vârstă de nouă luni acum, care a fost diagnosticată cu o problemă medicală gravă, din cauza căreia are pieptul și brațele voluminoase. Acesta este și motivul pentru care a ajuns să fie alintată „bebelușul Hulk”, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Specialiștii dezvăluie de ce este periculos să îi faci găuri în urechi copilului imediat după naștere

Povestea fetiței alintată de mama sa „bebelușul Hulk”

Armany Milby a venit pe lume în urma unei operații de cezariană efectuată atunci când avea numai 33 de săptămâni, potrivit sursei citate mai sus.

Descoperirea că va fi un copil „special” s-a produs în a 17-a săptămână de sarcină, atunci când Chelsey, mama ei, a trecut printr-o serie de analize de rutină. La acea vreme, medicii au observat o problemă.

În plus, Chelsey a povestit că burta ei devenise atât de umflată în timpul sarcinii, încât oamenii credeau că o să aducă pe lume tripleți.

Copila a fost diagnosticată cu o afecțiune severă care a provocat creșteri benigne. Este vorba despre o formă de limfangiom, care determină dezvoltarea vaselor limfatice. Afecțiunea poate provoca probleme de respirație și de vedere, însă, din fericire, poate fi tratată chirurgical, potrivit mirror.co.uk.

Mama fetiței a mărturisit că a fost devastată atunci când a aflat despre afecțiune, mai ales că medicii se temeau că poate avea și lichid la inimă și nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire:

„Nu auzisem niciodată de acest diagnostic înainte și, sincer, m-am interesat și nu prea îmi plăceau rezultatele. Când am aflat, am fost devastată, am avut inima frântă. Nu înțelegeam ce s-a întâmplat, ce nu a mers bine, pentru că mai aveam doi copii sănătoși și plângeam în fiecare zi. În fiecare zi îl întrebam pe Dumnezeu de ce. Nu ne-am gândit niciodată la un avort, chiar dacă ni s-a menționat acest lucru aproape imediat după ce s-a descoperit că existau unele probleme majore cu copilul nostru nenăscut. Dar am vrut doar să știm cum am putea să o ajutăm atunci când se va naște.”, a declarat mama lui Armani Milby, citată de mirror.co.uk.

Mama lui Armani a mai povestit că, atunci când s-a născut, fetița cântărea de trei ori mai mult decât un bebeluș sănătos. Iar pentru că a venit pe lume cu brațele și pieptul extrem de mari, femeia a ales să o alinte „bebelușul Hulk” sau „mini Hulk”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama a suferit un atac de panică înainte de a naște: „Țipam și plângeam”

Spre surprinderea tuturor, fetița s-a născut vie și chiar a plâns la naștere. Cu toate acestea, momentul nu a fost deloc unul ușor pentru mamă. Chelsey a dezvăluit că a făcut un atac de panică înainte de a naște, pentru că nu știa ce va urma cu copilul său:

„A trebuit să-mi dea ceva să mă calmeze, pentru că aveam un atac de panică. Țipam și plângeam. Eram o epavă, a fost oribil. În adâncul sufletului, ne întrebam amândoi ce se va întâmpla. Cu toate acestea, ea ne-a uimit pe toți și a dovedit că toată lumea se înșela. Când am văzut-o cu adevărat, am plâns și mai mult, pentru că nu mai văzusem niciodată așa ceva, dar nu mi-a păsat cum arată, oricum o iubeam. Nu mai văzusem niciodată pe nimeni să arate așa, așa că am fost uluită, ca să fiu sinceră, dar recunoscătoare în același timp.”, a mai spus Chelsey Milby, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: O mamă își alăpta bebelușul, când a observat ceva în neregulă. Cum și-a dat seama că micuța are probleme grave de sănătate

Ce a putut să facă o cumnată mirelui, chiar înainte de nuntă. Bărbatul s-a supărat atât de tare încât a anulat eveniment... Iluzie optică virală care dezvăluie o trăsătură de personalitate ascunsă. Ce vezi în imagine spune multe despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x