Antena Căutare

Agitat sau calm? Ce zici? Ţi se potriveşte? Surpriză mare la Vărsător şi Peşti! Cât de liniștită este zodia care te guvernează!

Fiecare avem momente în care agitația pune stăpânire pe noi, însă și starea de liniște ne este influențată de semnul zodiacal sub care ne-am născut

Fiecare avem momente în care agitația pune stăpânire pe noi, însă și starea de liniște ne este influențată de semnul zodiacal sub care ne-am născut.

În funcție de ziua și de luna în care am văzut lumina zilei, caracterul nostru capătă identitate, iar astrologii au stabilit cât ești de liniștit în funcție de horoscop.

Potrivit acestor date, cea mai agitată zodie este Vărsătorul, care este pe „minus” la capitolul liniște, în vreme ce semnul cel mai relaxat dintre toate este Săgetătorul, care depășește „limita admisă”.

Nu e nicio glumă. Cum poți afla de pe Facebook ce salarii au prietenii tăi virtuali!... Minune divină sau miracol medical? Un bebeluș a venit pe lume după ce mama lui a murit. Medicii au reușit imposibilul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x