Antena Căutare

Ai curaj să vezi cum arată cel mai urât câine din lume? Sigur ți se va face milă de bietul patruped

Paisprezece căţei s-au întrecut pentru titlul de cel mai urât câine din lume! Patrupezii sunt notaţi de juriu în funcţie de particularităţile fizice, personalitate, dar şi impactul pe care îl au asupra publicului.

Paisprezece căţei s-au întrecut pentru titlul de cel mai urât câine din lume! Patrupezii sunt notaţi de juriu în funcţie de particularităţile fizice, personalitate, dar şi impactul pe care îl au asupra publicului.

Anul acesta, titlul l-a câştigat Martha, un exemplar din rasa Mastino Napoletano, ce cântăreşte nu mai puţin de 57 de kilograme.

Martha i-a cucerit pe membrii juriului atât cu aspectul său, cât şi cu firea extrem de comodă.

Câştigătoarea concursului nu s-a sinchisit să se ridice în picioare nici măcar când a primit premiul, preferând să se relaxeze lungită la soare.

Cu ce zodii trebuie neapărat să te împrietenești vara aceasta, dacă vrei să te distrezi pe cinste!... Runele au decis ce te așteaptă în perioada următoare! Ești pregătit să afli?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x