Căutare Live

Romanca Alecsandra Dragoi, printre castigatorii concursului Sony World Photography Awards 2013

Organizatia Mondiala pentru Fotografie a anuntat finalistii editiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards, pentru amatori. Romanca Alecsandra Dragoi se numara printre cei trei castigatori la categoria "Youth". 

Alecsandra Dragoi este o romanca in varsta de 19 ani care studiaza fotografia la Universitatea din Portsmouth, Marea Britanie, scrie Daily Mail. Ea a fotografiat un grup de dansatori romani deghizati in ursi, cu ocazia Anului Nou. Imaginea a fost aleasa castigatoare la categoria "Youth", iar acum a intrat in competitia pentru marele premiu, care va fi anuntat pe 25 aprilie, la Londra.

"Amatorii ma uimesc constant, nu numai prin determinarea de care dau dovada, prin pasiune, dar si prin calitatea pe care o pot atinge", a declarat Damien Demolder, presedintele juriului editor al revistei Amateur Photographer.

Peste 55.000 de persoane au participat la competitia din acest an. Lucrarile castigatorilor vor fi expuse in Somerset House, in Londra, apoi voi fi publicate intr-o carte.

Sursa: Daily Mail

FOTO: Daily Mail / Sony World Photography Awards

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri