Antena Căutare

Andreea Berecleanu a povestit cum a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, cea în care a spus „DA”

Andreea Bereleanu s-a căsătorit weekendul trecut într-un cadru restrâns, preferând să facă totul într-o manieră discretă. Ştirista a dezvăluit modul inedit în care a ales să-şi petreacă seara, după petrecerea de sărbătorire a cununiei civile.

Andreea Bereleanu s-a căsătorit weekendul trecut într-un cadru restrâns, preferând să facă totul într-o manieră discretă. Ştirista a dezvăluit modul inedit în care a ales să-şi petreacă seara, după petrecerea de sărbătorire a cununiei civile.

Andreea Berecleanu, vedeta Antena 1 și prezentatoarea principalului jurnal de știri al postului, s-a căsătorit duminică! Într-un cadru restrâns, Andreea și medicul estetician Constantin Stan au spus „DA”, evenimentul consumându-se la Primăria Generală a Capitalei.

După ceremonia civilă, vedeta şi invitaţii au petrecut într-un cadru de poveste. L câteva ore de la cununia civilă, mirii au mers acasă, au dezbrăcat ţinutele de gală, au luat copiii şi au ieşit și la o plimbare cu bicicleta.

"Copiii sunt în ecuaţia asta cele mai importante fiinţe pentru mine. Pentru copiii mei nu a fost un secret şi sunt foarte mândră pentru că au reuşit să-l ţină până la capăt. Nu am vrut să fie secret, ci discret. Am primit un telefon înainte de a ajunge la Primăria Generală şi mi s-a spus că dacă vreau să intru prin altă parte, pentru că sunt două-trei maşini de paparazzii. Am spus că nu, dacă şi-au făcut meseria şi au aflat, asta e. Eva este foarte curioasă ca să ştie cum arată rochia, cum mă îmbrac. Ne sfătuim pentru că îmi dă întotdeauna sfaturi bune. Ţin cont de părerea ei. Mi-am ales rochia destul de simplu. Mi-am comandat-o pe internet şi când a ajuns am ştiut că va fi bine. Este a unui creator britanic care după ce a avut un butic a ajuns la Fashion Week”, a povestit vedeta.

Andreea Berecleanu: „Petrecerea a fost frumoasă, am fost 20 de persoane”

Vedeta a avut aproape cele mai dragi persoane, iar numărul invitaților nu a fost unul mare, fiind o ceremonie restrânsă, în familie și alături de cei mai buni prieteni.

„A fost o rochie cu o croială impecabilă. Cununia religioasă este la începutul lunii noiembrie. Toate lucrurile astea le-am stabilit din timp, dar pregătirile le-am făcut din scurt. Ştiam de anul trecut când va fi nunta. Suntem destul de spontani şi ne descurcăm destul de rapid. Rochia de mireasă este comandată şi trebuie să vină. Nu am probat-o. Rochia de cununie mi-a ajuns joi. Toată lumea era echipată, numai eu nu. Alte lucruri sunt mult mai importante. Petrecerea a fost frumoasă, am fost 20 de persoane şi ne-am simţit bine. Am petrecut câteva ore minunate împreună, apoi am ajuns acasă, ne-am dat jos costumele de miri şi apoi am mers să biciclim", a declarat Andreea Berecleanu la "Star Magazin", a mai povestit Andreea Berecleanu de la Antena Stars.

Un puști de doar opt ani și-a lăsat plete, apoi s-a tuns scurt! Toți au rămas fără cuvinte când au aflat ce s-a întâmpla... Ce face un pui de koala orfan pentru a simți dragostea pierdută a mamei. Clipul care te va face să plângi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x