Antena Căutare

Apocalipsa anunțată în direct: „De aici va apărea Antihristul!!!”. Femeia care a prezis cine va fi următorul Papă anunță vremuri ÎNFIORĂTOARE!

Este una dintre cele mai ascultate voci de pe continentul nord american. Multe dintre previziunile pe care le-a expus pentru mass-media din Mexic au făcut înconjurul lumii, cea mai cunoscută fiind legată de naționalitatea actualului papă: „În trecut am spus că noul papă va fi din Argentina, am anticipat marile catastrofe naturale petrecute din 2017, iar acum vă spun că sfârșitul e aproape. Antihristul e gata să pună stăpânire pe lume. El vine din America de Sud, din Venezuela”, a anunțat clarvăzătoarea Mhoni în direct la televiziune.

Vestea bună, conform prezicătoarei, este că, în cele din urmă, binele va învinge, iar credința în Dumnezeu a oamenilor va triumfa în lupta cu păcatul.

SFINŢII MIHAIL ŞI GAVRIL. Trimite celor dragi cele mai frumoase mesaje şi felicitări... Această femeie spune că și-a pierdut toate prietenele pentru că arată prea bine. Are sau nu dreptate?...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x