Arată de 20 de ani, dar bărbații au o surpriză când află adevărul. Ce vârstă are Sheena Cole, de fapt

Sheena Cole a devenit cunoscută în toată lumea datorită aspectului său fizic. Mulți bărbați îi dau în jur de 20 de ani, dar toți au parte de o surpriză uriașă atunci când descoperă adevărata ei vârstă.

Sheena Cole îi uimește pe toți atunci când își dezvăluie adevărata vârstă

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Sheena Cole din Noua Zeelandă. După ce a lucrat ani mulți ca manager, aceasta a ales să se retragă din activitate. Deși este căsătorită de mai bine de 25 de ani, blondina este adesea luată drept o tânără de 20 sau 30 de ani.

De fiecare dată când trecătorii o complimentează sau încearcă să intre în vorbă cu ea, femeia își dezvăluie adevărata vârstă și toți trăiesc astfel o surpriză de zile mari.

Mulți cred că Sheena Cole are în jur de 20 de ani, dar toți sunt uimiți când îi află adevărata vârstă

„Sunt adesea luată drept o tânără de 20-30 de ani. Totuși, depinde totul de cum sunt îmbrăcată sau dacă sunt machiată. De exemplu, dacă pot pantaloni scurți din blugi și nu am pic de fard, atunci oamenii vor presupune că sunt mult mai tânără decât în realitate. Au fost extrem de multe ocazii în care tineri de toate vârstele au recurs la tot felul de fraze ca să mă agațe”, a dezvăluit Sheena Cole, potrivit celor de la The Sun.

Citește și: Ea este femeia "fără" vârstă. Felul în care arată derutează pe toată lumea. Câți ani are, de fapt

De fiecare dată când recunoaște faptul că are 56 de ani, femeia reușește să îi surprindă pe cei din jur și mulți se întreabă ce secret folosește aceasta.

În fiecare seara, ea obișnuiește să bea un pahar de vin roșu și nu uită niciodată să se dea cu cremă de protecție solară.

Sheena Cole imbracata cu un maieu alb

Sheena Cole arată într-o formă de zile mari, în ciuda vârstei

„Mulți ani la rândul am fost întrebată care este secretul pentru a avea o piele atât de tânără. Nu există vreun secret. Contează și moștenirea genetică, fiindcă ambii mei părinți au un ten grozav. Dar ceea ce contează cu adevărat este mâncarea sănătoasă, odihna, exercițiile făcute cu regularitate și folosirea loțiunilor de protecție solară. Nu condamn ideea de-a folosi botoxul ca să arăți mai tânăr, dar prospețimea și aspectul tânăr au legătură și cu textura pielii, catifelarea și chiar tonul acesteia”, a mai dezvăluit femeia în vârstă de 56 de ani, căreia mulți nu îi dau mai mult de 20-30 de ani.

În plus, aceasta a mai explicat faptul că, deși a folosit botoxul în trecut, acum este adepta frumuseții naturale. Nu consumă decât foarte rar alimente procesate și evită zahărul pe cât posibil.

Recent, Sheena Cole a ales să recurgă la postul intermitend și susține că are acum o energie debordantă. Deși are 56 de ani, blondina din Noua Zeelandă a mărturisit că nu știe să se comporte ca atare și că, de cele mai multe ori, atât fizic cât și psihic se simte mult mai tânără decât vârsta din buletin.

Mulți cred că are în jur de 20 de ani și fiindcă abordează un stil vestimentar modern și îndrăzneț, ce îi pune de minune în valoare formele de invidiat. Pentru modul în care arată și se simte, femeia este un adevărat exemplu pentru oameni din întreaga lume.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri