Antena Căutare

Averi uriașe! Top 5 cele mai bogate animale din lume

O gaina, cateva pisici si cativa caini detin averi uriașe, averi ce au fost mostenite de la stapanii lor pentru a le asigure o viata de lux. Citeste cateva povesti inedite ce au le mijloc milioane de euro. Top 5 cele mai bogate animale din lume.

O găină, câteva pisici și câțiva câini dețin averi uriașe, averi ce au fost moștenite de la stăpânii lor pentru a le asigure o viață de lux. Citește câteva povești inedite ce au le mijloc milioane de euro. Top 5 cele mai bogate animale din lume.

5. Tomasso, motanul maidanez cu o avere de 13 milioane de dolari

Motanul Tomasso a avut norocul să fie găsit, pe sradă, de o femeie bogată. Maria Assunta nu avea familie, copii, dar deținea o avere impresionantă. Femeia s-a ataşat de Tomasso şi, pentru că nu a avut moştenitori, şi-a lăsat , prin testament, întreaga avere motanului.

Averea lui Tomasso nu constă doar în bani, acesta deține terenuri, acţiuni şi un imperiu imobiliar care include apartamente şi case în Roma şi Milano.

Pentru a se asigura că Tomasso și averea sa vor fi pe mâini bune, Maria Assunta a decis ca totul să aibă un tutore. Astfel, Ștefania, asistenta care s-a îngrijit de ea în ultimele luni de viaţă a primit în grijă motanul milionar.

4. Găina Gigoo în topul celor mai bogate animale din lume

O găină a primit o avere de 15 milioane de dolari după moartea stăpânului ei, Miles Blackwell, în 2002. Cei doi soți au murit la câteva săptămâni unul de celălalt, nu aveau copii și au lăsat totul celei mai dragi ființe pentru ei, găina Gigoo.

Cu toate acestea, găina aprimit cea mai mică parte a averii, restul de 45 de milioane de dolari au fost lăsați unui fond de caritate care se ocupă de promovarea artei, a muzicii și de protecția animalelor.

3. Toby Rimes, pudelul Ellei Wendel

Averi uriașe! Top 5 cele mai bogate animale din lume

Cu toate că circa 2.300 de oameni au susținut că îi sunt moștenitori lui Wendel după ce a murit în 1931, niciunul nu a reușit să pună mâna pe averea de 40 de milioane de dolari. Din păcate Toby a murit la doar câteva luni după decesul stăpânei sale. Averea a fost împărțită între câteva organizații caritabile.

2. Gunther IV, moștenitorul lui Gunther III

Averi uriașe! Top 5 cele mai bogate animale din lume

La moartea lui Karlotta Libenstein a Germaniei, în 1991, acesta a lăsat toată moștenirea de 80 de milioane de dolari Shepherd-ului ei German numit Gunther III. De această avere s-au ocupat niște oameni de afaceri pricepuți, iar averea a ajuns la 375 de milioane de dolari. Acești bani aparțin astăzi urmașului lui Gunther III, mai precis, lui Gunther IV. Acest câine deține vile în Italia și în Bahamas, iar în 2000 a cumpărat proprietatea Madonnei din Miami Beach pentru suma de 7,5 milioane de dolari.

1. Choupette, pisica persană a designerului Karl Lagerfeld

Averi uriașe! Top 5 cele mai bogate animale din lume

Necăsătorit şi fără copii, Karl Lagerfeld a confirmat cu puţin timp înainte de a murit că a desemnat-o pe Choupette moştenitoare oficială, „printre alţii“. Aşadar, pisica va împărţi averea de peste 170 de milioane de dolari cu Hudson Kroenig, finul designerului de modă german, relatează The Independent.

Karl Lagerfeld, victima unui iubit gelos! Nu și-a mai dat jos ochelarii 51 de ani

Sindromul „zombie” face prăpăd printre animale! Boala poate ajunge și la oameni... Un secret biblic cutremurător, în pictura „Cina cea de Taină”! Ce număr important a ascuns Leonardo da Vinci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x