Antena Căutare

Barbie de România, leșini dacă o vezi cu noul look! Fanii: "Frumoşenie!

Sabrina Fabian, cunoscută publicului ca Barbie de România, a postat recent o fotografie surprinzătoare pe pagina ei de Facebook. Ea e surprinsă într-o ipostază naturală, cu mult mai puțin machiaj decât și-a obișnuit fanii.

Barbie de România,  leșini dacă o vezi cu noul look! Fanii: "Frumoşenie!
Barbie de România

Sabrina Fabian, cunoscută publicului ca Barbie de România, a postat recent o fotografie surprinzătoare pe pagina ei de Facebook. Ea e surprinsă cu un look total nou: cu părul lung şi un baleiage care-i vine de minune.

Frumoasa blondină a optat pentru extensii şi se pare că o prinde de minune. Frumoşenie", i-a scris un fan. Și alții au complimentat-o pe cântăreață.

Barbie e răvăşitoare cu părul lung, nu-i aşa?

Pentru Sabrina Fabian, cunoscută mai mult cu porecla "Barbie de România", 2015 a fost anul în care a devenit faimoasă în toată ţara.

"2015 a fost un an nebun, mai ales după X Factor, pentru că oamenii mă recunoşteau pe stradă. A fost genial, chiar dacă a fost un an agitat", a povestit Sabrina.

Diavolul se află într-o biserică veche de 200 de ani! Puțini au curajul să deschidă ușile și să privească înăuntru!... "Explodează tot când trec pe lângă tine, după ele vine potopul!". Trei zodii care provoacă dezastre în urma lo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x