Antena Căutare

Blugii "skinny", un mare pericol! O femeie a paralizat: "A reușit să se târască la drum și să oprească un taxi"

La mare cautare printre doamne și domnișoare, blugii skinny par a reprezenta un pericol pentru sănătatea acestora. Un caz îngrijorător a avut loc în Australia. O femeie a ajuns la spital,după ce, din cauza blugilor ‘skinny’ pe care îi purta, nu a mai putut merge, potrivit agenției DPA.

La mare cautare printre doamne și domnișoare, blugii skinny par a reprezenta un pericol pentru sănătatea acestora. Un caz îngrijorător a avut loc în Australia. O femeie a ajuns la spital,după ce, din cauza blugilor ‘skinny’ pe care îi purta, nu a mai putut merge, potrivit agenției DPA.

Tânăra mergea să-și ajute o rudă care se muta. La întorcerea spre casă, tălpile și picioarele i-au amorțit și s-a prăbușit, potrivit neurologului dr. Thomas Kimber, relatează publicația ‘Sydney Morning Herald’. Mai târziu, în timp ce mergea spre casă printr-un parc,

„Nimeni nu a observat că a căzut și a rămas culcată acolo timp de mai multe ore”, a spus Kimber, co-autor al unui articol despre acest caz publicat în revista „Neurology, Neurosurgery and Psychiatry”.

Într-un final, a reușit să se târască la drum și să oprească un taxi, mergând la Royal Adelaide Hospital. Medicii i-au tăiat blugii.

O sferă imensă a pus oamenii pe jar. Cine ar fi putut face AȘA CEVA?... Are faimă şi bani să-şi cumpere tot ce vrea! Ea e actriţa care câştigă aproape un milion de dolari pe zi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x