Antena Căutare

„Buze de cenușăreasă”, trendul ce le face pe tinerele din toată lumea să își injecteze ASTA în față! Uite ce se întâmplă DUPĂ!

În dorința de a arăta cât mai bine și de a atrage privirile tuturor celor din jur, tot mai multe tinere au început să recurgă la o metodă incredibilă de înfrumusețare.

În dorința de a arăta cât mai bine și de a atrage privirile tuturor celor din jur, tot mai multe tinere au început să recurgă la o metodă incredibilă de înfrumusețare.

Totul a început în Marea Britanie, acolo unde femeile au recurs la injecții cu soluție salină pentru mărirea buzelor.

Metoda este des folosită mai ales de vedete și se cheamă „buze de Cenușăreasă”. Injecțiile se fac în conturul buzelor, iar efectul de mărire durează între 24 și 48 de ore.

Un bărbat și-a injectat ULEI în corp pentru a avea pectorali mai mari! Uite ce s-a întâmplat cu el în scurt timp!

Julia Tzu, un specialist în dermatologie din Statele Unite, spune că metoda nu prezintă niciun risc pentru sănătate, căci apa sărată se poate elimina ușor din organism.

UITE ce şi-a INJECTAT ÎN SÂNI ca să-i mărească! INCREDIBIL!

Totuși, sunt și voci care spun că tinerele care recurg la o asemenea metodă de înfrumusețare trebuie să aibă mare grijă la cantitatea de apă sărată injectată, dacă nu doresc să se trezească având buzele umflate ca în urma unei înțepături de albină.

A vrut să o transforme în prințesă, dar a ajuns cu buzele DESFIGURATE după ce a sărutat-o!

FOTO: Drumul de la striptease la coroana regală! Cum a ajuns o dansatoare la bară să fie numită Prinţesa Sofia... A făcut o poză pe holul spitalului, dar ceea ce a apărut în imagine a TERIFIAT toți pacienții! Tuturor le este acum TEAM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x