Antena Căutare

Calculează numărul destinului tău şi vezi ce te aşteaptă în viaţă! Previziunile scot la iveală lucruri fascinante

Ştiai că numărul destinului poate spune multe despre personalitatea ta şi despre felul în care vei evolua pe parcursul vieții? Află şi tu despre ce este vorba!

Calculează numărul destinului tău şi vezi ce te aşteaptă în viaţă! Previziunile scot la iveală lucruri fascinante
Numărul destinului se calculează în funcţie de data naşterii | antenastars.ro

Ştiai că numărul destinului poate spune multe despre personalitatea ta şi despre felul în care vei evolua pe parcursul vieții? Află şi tu despre ce este vorba!

Cum se determină numărul destinului

Se scrie data nașterii sub formă numerică (inclusiv luna), apoi se adună toate cifrele. Se adună, apoi, toate cifrele din care este compusă prima sumă și, dacă este necesar, se repetă operația, până când se obține o singură cifră.

EXEMPLU: 5 septembrie 1987 . Numărul destinului este 3.

Numarul destinului = 1. Caracteristici generale
Principalele tendinte in viata sunt individualismul, independenta si dorinta de realizare personala. Scopul in viata este obtinerea independentei. Pentru aceasta, va trebui sa parcurgeti doua etape. Mai intai, trebuie sa invatati sa stati pe "picioarele dumneavoastra" si sa nu depindeti de alte persoane. Dupa ce ati devenit independent, va trebui sa invatati sa deveniti un conducator. Cifra 1 va ofera un mare potential de a deveni conducator.

Spune ce zodie eşti ca să vezi cum o să fie 2016 pentru tine! Horoscopul pentru anul viitor

Numarul destinului = 1. Calitati
Numarul destinului 1 va ofera inspiratie creatoare, entuziasm si dorinta de a realiza cat mai mult. Datorita numarului 1, sunteti o persoana foarte puternica, atat fizic cat si psihic. Din aceasta putere rezulta hotararea si capacitatea dumneavoastra de a conduce. Creativitatea si originialitatea va pot face un bun inventator. Aveti dorinte si aspiratii puternice si va veti urma intotdeauna convingerile.

Numarul destinului = 1. Defecte
Daca persoana care are numarul destinului 1 nu s-a maturizat, comportamentul acesteia nu mai pare sa incline catre independenta, ci dimpotriva. Expresia negativa a numarului 1 imprima tendinta catre nemultumire fata de viata. Mai mult, energia numarului 1 poate duce la egoism accentuat, complex de superioritate, nerabdare.

Horoscopul care le dă de gol! Cele mai cicălitoare femei, în funcție de zodie

Numarul destinului = 2. Caracteristici generale
Sunteti o persoana careia ii plac activitatile de rutina si cararile batute. Va place sa strangeti si rareori aruncati un obiect care ar mai putea fi cat de cat folositor. Persoanele care au numarul destinului 2 sunt foarte sensibile si se remarca prin echilibru si corectitudine. In orice situatie, reusiti sa intelegeti toate punctele de vedere, ceea ce ii face pe ceilalti sa apeleze la dumneavoastra pentru medierea conflictelor. In general, va pasa de cei din jur, aveti incredere in oameni si doriti sa ii ajutati.

Citeşte AICI continuarea!

Aşa arată cel mai înalt om din lume! De la nivelul său, turcul Sultan Kosen vede lumea complet diferit... A dat simbolul BARCELONEI, SAGRADA FAMILIA, a murit călcat de tramvai: ANTONIO GAUDI, ”cerșetorul bărbos, fără acte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x