Antena Căutare

Care e metoda bizară gândită de către o companie pentru ca oamenii să nu se mai simtă singuri. Cazul unei femei a devenit viral

O femeie s-a săturat să își mai caute sufletul pereche prin intermediul aplicațiilor de întâlniri și a recurs la o metodă bizară, gândită de către o companie din Bulgaria. Care e soluția despre care femeia se declară extrem de mulțumită.

Ce metodă bizară a gândit o companie pentru ca oamenii să nu se mai simtă singuri. Imaginile au devenit virale

Shutterstock

O femeie în vârstă de 30 de ani din Marea Britanie susține că s-a săturat să își mai caute sufletul pereche și a decis să apeleze la o metodă ciudată, dar, în același timp, inedită, pentru a scăpa de singurătate și de stresul întâlnirilor online. Iată ce a făcut femeia ca sa înlocuiască prezența unui partener uman real.

Citește și: Tânăra aceasta a fost dată afară din sala de sport, din cauza felului în care s-a îmbrăcat. Ce a urmat după

La ce metodă ciudată a recurs o femeie ca să nu se mai simtă singură. Ideea a fost gândită de către o companie din Bulgaria

Imran Ramazan este din Maria Britanie și se numără printre femeile care s-au hotărât să facă o schimbare majoră în viața lor, potrivit româniatv.net. Astfel, pentru a scăpa de singurătate, dar și de oboseala și plictiseala întâlnirilor online, femeia a scos bani din buzunar și a achiziționat un urs de pluș creat special pentru persoanele singure.

Se pare că pentru a cumpăra ursul de pluș care are o înălțime de 1,5 metri, femeia a cheltuit 135 de lire sterline, potrivit aceleași surse menționate mai sus. Ulterior, după ce a primit achiziția, femeia a rezervat două biletele pentru o vacanță în Bulgaria, care a inclus și o cameră comună de hotel pentru ea şi pentru „Loving Bear Puffy”. Femeia nu a ratat momentul și l-a imortalizat numaidecât.

Citește și: O femeie a găsit o scrisoare, veche de 85 de ani, scrisă de bunicul ei. Cui îi era destinată și ce a aflat

Femeia de 31 de ani s-a declarat extrem de mulțumită de metoda special creată pentru oamenii singuri: „Cel mai bun lucru”

Femeia a recunoscut că este extrem de încântată de noul ei partener, cu atât mai mult că „achiziția” a scăpat-o de stresul întâlnirilor eșuate de pe Tinder, potrivit sursei menționate mai sus. Pentru ea, experiența din vacanță a fost perfectă:

„Pentru multe femei de 30 de ani ca mine, întâlnirile online au devenit obositoare. Ne-am săturat de Tinder și de Bumble. Aceste aplicații te consumă – glisând constant la stânga sau la dreapta. Cel mai bun lucru la acest urs este că el este mereu acolo când am nevoie de o îmbrăţişare. Nu trebuie să pierd timpul să-l cunosc zile sau săptămâni, înainte ca lucrurile să nu meargă”, a declarat Imran Ramazan.

„Dimineața devreme m-am trezit în frumosul oraș Varna, din Bulgaria. Însoțitorul meu nu s-a plâns nici măcar când m-am întins pe pieptul lui sau am insistat ca brațele lui să rămână în jurul meu toată noaptea. Nu a tras plapuma și nici nu sforăie”, a mai spus tânăra, care se declară de-a dreptul cucerită de soluția inedită.

Se pare că ursulețul „Puffy” a fost creat de către Tonia Berdankova, o femeie de afaceri din Bulgaria, care a încercat să treacă mai uşor peste absența soţului său, care era plecat mai tot timpul de acasă în interes de serviciu.

Găsești greșeala din jocul de fotbal din imagine în mai puțin de 5 secunde? Răspunsul este mai simplu decât pare... Rapunzel există! Și-a lăsat părul să crească de la cinci ani, iar fetele ei îi calcă pe urme. Cât de mult seamănă cu mam...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x