Antena Căutare

Ce este „creatura” cu două gheare și coadă pe care un bărbat o mângâie, fără reținere. Vietatea a pus pe gânduri internauții

Un bărbat din Williamsport, Pennsylvania, și-a uimit prietenii din mediul online cu un videoclip neașteptat. Acesta s-a filmat în timp ce mângâia o „creatură” de dimensiunea unei veverițe cu două gheare și coadă. Iată ce este, de fapt, vietatea.

Colaj cu o creatură ce are două gheare și nasul lung Galerie
Un bărbat din Williamsport, Pennsylvania, și-a uimit prietenii din mediul online cu un videoclip neașteptat | Facebook

Oamenii din mediul online au fost luați prin surprindere de postarea unui bărbat dintr-un stat situat în nord-estul Statelor Unite ale Americii. Acesta a dat peste o descoperire care a pus pe toată lumea pe gânduri.

Americanul a dat ochi în ochi cu o „creatură” ce l-a fascinat în totalitate, fapt pentru care nu a uitat să scoată telefonul din buzunar pentru a o filma. Mai mult, bărbatul a publicat videoclipul pe contul de Facebook, unde și-a întrebat prietenii virtuali dacă știu ce este vietatea pe care tocmai a întâlnit-o.

Postarea a generat mai bine de 28 de mii de like-uri și o mulțime de reacții. Părerile oamenilor de pe rețelele sociale au fost împărțite. Unii au spus că este o nouă specie de veveriță în timp ce alții au dezvăluit că micuțul animal ar fi un pui de leneș.

Citește și: Un băiat mergea spre școală atunci când a dat cu ochii de o creatură de mari dimensiuni. Elevul s-a speriat când a văzut cum arată

De altfel, detaliul care nu a fost trecut cu vederea de către internauți este faptul că vietatea are două gheare ce îi ies din brațe. Coada lungă și subțire, forma nasului și dimensiunea „creaturii” au ieșit rapid în evidență.

„Ce este asta?”, este descrierea folosită de bărbatul din Williamsport, Pennsylvania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce este, de fapt, vietatea cu gheare pe care un bărbat din Statele Unite ale Americii o mângâia fără teamă

Vietatea adorabilă pe care a găsit-o bărbatul din Williamsport, Pennsylvania, este o specie de furnicar din genul Cyclopes, numită și silky anteaters (furnicar mătăsos). Mai multe persoane de pe Facebook au recunoscut-o.

„Creatura” care a stârnit curiozitatea oamenilor din mediul online poate fi întâlnită doar în Mexic, America Centrală și America de Sud. Mai mult, ghearele sale au un rol foarte important. Aceștia se ajută de ele pentru a se cățăra în copaci, dar și pentru a se apăra atunci când sunt se simt în pericol.

Silky anteaters este cea mai mică specie de furnicar. Ei se deosebesc prin forma craniului, dar și culoarea blănii. Ochii acestora animale sunt negri, iar tălpile picioarelor au o nuanță de roșu. În plus, forma membrelor îi ajută să se urce mai rapid în pomi.

Acest tip de vietate preferă să trăiască în zona pădurilor, unde se și hrănește. Furnicarii din genul Cyclopes mănâncă în general insecte, în mod special furnici, și sunt foarte lenți. Ei nu sunt o amenințare pentru oameni sau animalele din pădure.

Citește și: Cea mai periculoasă pasăre din lume a fost zărită în București. Creatura rar întâlnită a fost fotografiată

Prădătorii de care se feresc sunt șoimii și vulturi. Furnicarii din această specie ies rar din mediul lor, motiv pentru care sunt greu de văzut. Aceștia pot fi zăriți, cu mult noroc, pe timpul nopții în timp ce merg din copac în copac pentru a căuta mâncare. Ziua, micile „creaturi” dorm.

În videoclipul publicat de bărbatul din Statele Unite ale Americii se poate observa faptul că vietatea a ieșit din cadrul cu care este familiarizat. De asemenea, animalul are ochii închiși, semn că era adormit.

Femeia cu „cei mai mari pomeți din lume” și-a îngrijorat fanii cu schimbarea sa de look. Cum arată acum Anastasiia Pokre... Femeia care se mândrește cu bicepși mai mari decât ai lui Arnold Schwarzenegger. Cum arăta înainte să devină obsedată de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x