Antena Căutare

Ce este creatura înspăimântătoare cu aripi de înger și dinți ascuțiți, găsită pe plajă. Atinge mărimea unui copil de cinci ani

O descoperire bizară a fost făcută pe plajă de către o turistă. Imaginile cu fiara marină cu aripi de înger și dinți ascuțiți i-a inspăimântat pe internauți.

imagini cu o creatura marina infrisosatoare
O descoperire bizară a fost făcută pe plajă de către o turistă. Imaginile cu fiara marină cu aripi de înger și dinți ascuțiți i-a inspăimântat pe internauți | Capturi Youtube

Fia Clark, din Salisbury, Wiltshire, este cea care a găsit animalul, ce amintește de o creatură mitică, în timp ce se plimba pe plaja Matagorda din Puerto del Carmen, alături de familie. Vietatea înaripată, la fel de înaltă ca un copil de cinci ani, zăcea pe niște stânci atunci când femeia a dat peste ea.

Ce este creatura înspăimântătoare cu aripi de înger și dinți ascuțiți, găsită pe plajă. Atinge mărimea unui copil de cinci ani

Creatura înspăimântătoarea descoperită pe plajă, care amintește de o creatură mitică, depășește 1 metru lungime și atinge o lățime de 30 de centimetri. Mai mult, mărimea vietății marine poate fi comparată cu cea a unui copil în vârstă de 5 ani, relatează mirror.co.uk.

Citește și: O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate

„A fost adusă la mal, pe plaja Matagorda, Puerto del Carmen. Suntem în vacanță aici și mergem la plajă în fiecare dimineață. Cele două fiice ale mele se jucau și explorau stâncile și au dat peste ea, după ce valul s-a retras”, a spus femeiea despre cum ea și familia au descoperit creatura bizară.

„Era gri cu alb și se cofunda cu nisipul și pietrele gri închis. Nu avea răni la vedere – părea destul de liniștită”, a adăugat aceasta.

Intrigată, aceasta a scos imediat telefonul și a fotografiat creatura care zăcea întinsă stânci. Astfel, în imaginile surprinse de aceasta, se poate observa că vietatea marină are un cap lat și plat, cu dinți ascuțiți. Corpul ei este lung și se termină cu o coadă care amintește de cea a unui rechin. De asemenea, și aripile impunătoarea au atras atenția.

Femeia, care este de meserie profesoară, a distribuit pozele cu descoperirea ciudată pe contul ei de Facebook și a apelat la ajutorul prietenilor virutali, în speranța că cineva va putea dezlega misterul.

Citește și: Creatură uriașă cu statură umană, care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Un vânător a filmat totul îngrozit

În timp ce un utilizator a glumit că ar putea fi monstrul din Loch Ness, Inaki Javier, un biolog marin, a explicat că povestea este de fapt mult mai tristă. El a explicat: Ceea ce vedeți în imagine este cadavrul unui rechin înger sau „angelote”, așa cum le numesc localnicii pe aceste vietății. Este o specie amenințată și clasificată drept specie pe cale critică de dispariție pe lista roșie a IUCN”.

Odinioară prezent în apele din toată Marea Mediterană și de-a lungul estului Oceanului Atlantic, din Scandinavia până în Mauritania, rechinul înger a fost grav afectat de pescuitul comercial și este acum a doua cea mai amenințată specie din familia elasmobranchii.

O mamă și patru copii, forțați să părăsească apartamentul Airbnb, după o descoperire înfricoșătoare. Au sunat imediat la... Se oferă 2.000 de lei de la stat dacă ai în curte acest animal! Carnea lui e la fel de sănătoasă ca cea de somon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x