Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce spun pozele puse pe Facebook despre personalitatea ta! Funcționează pentru toți utilizatorii

La prima vedere, lucrurile pe care le facem pe Facebook nu par atât de importante. În realitate, specialiștii văd dincolo de poze și statusuri și sunt gata să prezinte mai multe tipologii de oameni, în funcție de activitatea lor pe celebrul site de socializare

La prima vedere, lucrurile pe care le facem pe Facebook nu par atât de importante. În realitate, specialiștii văd dincolo de poze și statusuri și sunt gata să prezinte mai multe tipologii de oameni, în funcție de activitatea lor pe celebrul site de socializare.

Cercetătorii de la Universitatea Brunel din Londra au analizat în detaliu mai multe conturi de Facebook și au realizat profilul utilizatorilor, pe care vi-l prezentăm în rândurile ce urmează.

FOTO: ROMÂNCA PE CARE TOȚI BĂRBAȚII VOR S-O AIBĂ PE FACEBOOK

OAMENII CARE PUN POZE CU COPIII LOR

Sunt calmi, organizați, familiști convinși, părinți model! Intră rar pe Facebook, iar atunci când o fac împărtășesc cu prietenii lor, care tind să devină din ce în ce mai mulți, numai lucruri care au legătură cu activitățile petrecute în familie. Niciodată nu te vor supăra cu nimic.

CEI CARE PUN POZE CU PERSOANA IUBITĂ

Geloși, posesivi, nesiguri, indeciși! Intră foarte des pe Facebook, de multe ori căutând activitatea partenerului de viață, și pun poze de cuplu. Verifică like-urile și își declară public iubirea.

UTILIZATORII CARE PUN POZE CU PRIETENII LOR

Sociabili, deschiși, veseli! Sunt printre cele mai bune exemple pe care ar trebui să le cauți pe Facebook. Pun poze cu prietenii, se distrează și au un grad ridicat de groupie-uri (selfie-urile de grup).

TRIȘTII

Supărați, nervoși, dezamăgiți! Labili din punct de vedere psihic, își pun poze și mesaje triste mai mereu. Caută compasiune, afecțiune și atenție, apelând la dramatism.

MUSCULOȘII

Narcisiști, metrosexuali! Sunt atât de fascinați de corpul lor încât îți asediază wall-ul cu poze în care li se văd toate grupele de mușchi. Așteaptă like-uri cu aceeași disperare cu care își doresc să meargă în sala de fitness.

CEI CARE PUN POZE CU EI

Amuzanți, deschiși și ușor îndrăgostiți de propria persoană! Nu puține sunt zilele în care pun poze în care apar doar ei, iar asta trădează un egoism simpatic. Nu te poți supăra pe ei, ba chiar îi răsplătești cu like-urile pe care și le doresc.

Recomandari