Antena Căutare

Cea mai ÎNGROZITOARE profeție despre România a ieșit la iveală: „Lacrimile ne vor șiroi pe față și va fi VĂRSARE DE SÂNGE”

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută în toată România după ce a prezis tragedia de la #Colectiv. De-atunci, aproape toate profețiile femeiii au fost popularizate constant, iar unele dintre acestea chiar s-au adeverit ulterior.

Una dintre cele mai înspăimântătoare predicții de acest gen a fost făcută de curând pe blogul Mariei Ghiorghiu.

"Tot ce se întâmplă acum în România va duce la o altă Revoluţie, la vărsare de sânge. Când lumea îşi va da seama de ce se întâmplă, răul va fi deja făcut. (...) Fraţilor, să ne întoarcem măcar acum, în ultimul ceas, cu faţa către Dumnezeu şi către Maica Domnului şi să ne rugăm ca să nu se ajungă la vărsare de sânge. (...) Îmi este dor de pacea României şi care acum stă pe un butoi de publere şi e gata să explodeze. (...) Din păcate, toate acestea vor rămâne doar o amintire, doar un vis ce s-a spulberat în câteva zile, de când răul a intrat în România. (...) Atunci când peste România va curge sângele Marii Revoluţii, abia atunci veţi spune cât de mult vă este dor de toate câte v-am povăţuit şi v-am prevenit. (...) Din nefericire, răul va lua locul binelui, iar lacrimile nu se vor mai usca pe obrajii părinţilor"

Influențează Luna cutremurele de pe Pământ? Cercetătorii dezvăluie adevărul... Joaca de-a Dumnezeu. Cea mai frumoasă prietenie între doi oameni care nu s-au cunoscut niciodată: inima de negru ce a sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x