Căutare Live

Cea mai tare colaborare a anului! Maluma și Fuego fac show cu o super piesă, pe care o vei vrea mereu la petreceri!

Aceasta este cea mai neaşteptată colaborare muzicală a anului Cea mai tare piesă a momentului este cântată de Maluma și de...Fuego!

Aceasta este cea mai neaşteptată colaborare muzicală a anului Cea mai tare piesă a momentului este cântată de Maluma și de...Fuego!

Toată lumea a auzit de super hiturile lansate anul trecut de Maluma, un tânăr artist cu o carieră de succes. Totuși, românii îl știu la fel de bine și pe simpaticul Fuego!

De data aceasta, cei de la Antena Stars au realizat un colaj muzical în care au demonstrat că cea mai tare colaborare a momentului este între Maluma și Fuego!

Ascultă piesa de mai sus ca să te convingi!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri