Căutare Live

Cel mai atrăgător bunic în viață. Cum arată la 67 de ani când își dă tricoul jos și care e secretul lui

Mike Millen are 67 de ani, doi nepoți și un fizic de invidiat. Numit “cel mai atrăgător bunic în viață”, Millen a devenit și model datorită înfățișării sale.

Mike Millen, cel mai atrăgător bunic în viață, se antrenează de 6 ori pe săptămână

Instagram

Deși are 67 de ani, “cel mai atrăgător bunic în viață” are aspectul fizic al unui bărbat mult mai tânăr. Mike Millen, din Kent, Marea Britanie, a strâns deja 9.000 de urmăritori pe Instagram datorită înfățișării sale.

Bunicul își încântă des fanii cu imagini de la sala de sport, din timpul antrenamentelor, sau din natură, și nu se sfiește să își dea jos tricoul pentru a le arăta urmăritorilor corpul său lucrat.

Millen a vorbit recent despre cât de importante sunt exercițiile fizice în viața sa și de ce preferă să le facă în natură, și nu în sala de sport.

Mike Millen, cel mai atrăgător bunic în viață, a devenit antrenor personal în urmă cu 20 de ani

Millen are 2 nepoți, în vârstă de 8, respectiv 10 ani, și a devenit antrenor personal în urmă cu 20 de ani. Se antrenează de 6 ori pe săptămână, însă atribuie condiția să fizică fantastică “celei mai bune săli de sport din lume”, scrie Daily Mail.

Citește și: Jennifer Lopez, de nerecunoscut la sala de sport. Cum a apărut diva hispanică după antrenament

Bărbatul e și model part-time și se antrenează mai ales în natură. Înoată în lacuri reci, merge în drumeții pe munte sau aleargă pe plajă.

În ultimii 4 ani, Millen și-a încheiat fiecare zi cu un duș rece în propria grădină, deși familia lui crede că obiceiul e puțin bizar.

“Antrenamentele realizate afară au mult mai multe beneficii pentru că suntem în natură,” a declarat Millen. “Nu sunt benefice doar pentru corpul nostru, ci și pentru suflet și minte.”

Citește și: Femeia cu “cel mai frumos trup din lume” și-a schimbat complet formele în doar 7 zile.Cum reușeste să arate fantastic la 56 de ani

“Exercițiile fizice sunt importante pentru mine pentru că toată viața mi-au oferit o calitate fantastică a vieții și continuă să facă acest lucru în fiecare zi.”

“Familia mea crede că sunt bizar și unele lucruri pe care le fac îmi îngrijorează rudele, dar cred că sunt în continuare mândre în sinea lor de ce sunt.”

Cum arată Mike Millen, cel mai atrăgător bunic în viață, la 67 de ani, fără tricou

Millen se antrenează mai ales cu ajutorul exercițiilor calistenice, ce te învață cum să iți folosești propriul corp, fără să fie necesare prea multe echipamente.

“Antrenamentul calistenic pe care îl fac eu e ideal în pădure, pe plajă, într-un parc, aproape oriunde,” a declarat bărbatul. “Întotdeauna există copaci în care te poți urca, pietre sau lemne pe care le poți folosi și cu care te poți juca.”

“Cel mai friguros loc în care m-am antrenat a fost Islanda, pe o plajă în luna ianuarie, când temperatura era de aproape -12 grade Celsius,” a continuat el. “Am și înotat în mare puțin, printre aisberguri.”

Millen a fost inspirat de Wim “The Iceman” Hof, un atlet specializat în sporturi extreme din Danemarca, recunoscut pentru abilitatea sa de a se antrena în temperaturi foarte scăzute.

Citește și: Puțini reușesc să le ghicească vârsta din prima. Câți ani au Elizabeth Hurley "căreia decolteul i-a relansat cariera" și sora ei

Millen, “cel mai atrăgător bunic în viață”, susține că, pe lângă exercițiile fizice de 6 ori pe săptămână, dieta sa “nu e complicată, doar completă” și include doar grăsimi bune și niciun aliment procesat.

Fenomen astronomic excepțional, nemaivăzut de 800 de ani, va avea loc pe 21 decembrie. Ce se întâmplă cu planetele... Cercetătorii susțin că au descoperit casa în care a copilărit Iisus. Imagini din locuința Mântuitorului, publicate pe in...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x