Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Femeia cu “cel mai frumos trup din lume” și-a schimbat complet formele în doar 7 zile.Cum reușeste să arate fantastic la 56 de ani

Elle Macpherson are 56 de ani, însă puțini și-ar da seama care e vârstă ei exacta dacă ar vedea-o în viața reală. Supermodelul, numit în timpul carierei drept deținătoarea “celui mai frumos trup de pe planetă”, și-a dezvăluit unele dintre secretele ce îi mențin corpul atât de tânăr.

Macpherson susține că, pentru mult timp, s-a bazat doar pe gene, însă când a trecut pragul vârstei de 40 de ani, obiceiurile din tinerețe nu mai mergeau la fel de bine.

“Ajungi într-un punct în care ce ai făcut până acum toată viața nu mai funcționează,” a declarat Macpherson într-un interviu online cu fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley.

End of summer. .. it’s been a blast.💚@WelleCo.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

“Întotdeauna am fost interesată de bunăstare...și când mi-am născut copiii, am observat cum îmi evoluează corpul și am vrut să învăț mai multe despre cum îl pot susține prin diferitele faze ale vieții mele,” a continuat ea.

Potrivit fotomodelului, când a împlinit 44 de ani, a ajung la dr. Simone Laubscher, ce i-a recomandat o dietă alcalină.

Noul regim a presupus înlocuirea tipurilor de mâncare ce cauzează acid în stomac (precum carne, pește, ouă și alcool), cu fructe, alune și legume.

Dr. Laubscher i-a recomandat lui Macpherson și câteva activități menite să reducă inflamarea din corp, precum mai multe ore de somn și reducerea stresului, pe cât posibil. Doctorița i-a dat supermodelului și pudre cu multi-vitamine și pastile.

După ce a început noul regim, în mai puțin de o săptămână, Macpherson susține că s-a schimbat complet.

“Eram o femeie diferită,” a declarat ea. “Pierdusem din greutate, vibram, părul și unghiile mele luceau, și am zis că nu-mi vine să cred cât m-a schimbat.”

Printre celelalte secrete ale lui Macpherson, topmodelul susține că preferă să se culce devreme, să înoate în ocean și să meargă cu bibicleta. Meditează minim 15 minute, doarme măcar 7 ore și bea 2-3 l de apă pe zi.

Recomandari