Femeia cu “cel mai frumos trup din lume” și-a schimbat complet formele în doar 7 zile.Cum reușeste să arate fantastic la 56 de ani

Elle Macpherson are 56 de ani, însă puțini și-ar da seama care e vârstă ei exacta dacă ar vedea-o în viața reală. Supermodelul, numit în timpul carierei drept deținătoarea “celui mai frumos trup de pe planetă”, și-a dezvăluit unele dintre secretele ce îi mențin corpul atât de tânăr.

Macpherson susține că, pentru mult timp, s-a bazat doar pe gene, însă când a trecut pragul vârstei de 40 de ani, obiceiurile din tinerețe nu mai mergeau la fel de bine.

“Ajungi într-un punct în care ce ai făcut până acum toată viața nu mai funcționează,” a declarat Macpherson într-un interviu online cu fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley.

End of summer. .. it’s been a blast.💚@WelleCo.

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

“Întotdeauna am fost interesată de bunăstare...și când mi-am născut copiii, am observat cum îmi evoluează corpul și am vrut să învăț mai multe despre cum îl pot susține prin diferitele faze ale vieții mele,” a continuat ea.

Potrivit fotomodelului, când a împlinit 44 de ani, a ajung la dr. Simone Laubscher, ce i-a recomandat o dietă alcalină.

Noul regim a presupus înlocuirea tipurilor de mâncare ce cauzează acid în stomac (precum carne, pește, ouă și alcool), cu fructe, alune și legume.

Dr. Laubscher i-a recomandat lui Macpherson și câteva activități menite să reducă inflamarea din corp, precum mai multe ore de somn și reducerea stresului, pe cât posibil. Doctorița i-a dat supermodelului și pudre cu multi-vitamine și pastile.

După ce a început noul regim, în mai puțin de o săptămână, Macpherson susține că s-a schimbat complet.

“Eram o femeie diferită,” a declarat ea. “Pierdusem din greutate, vibram, părul și unghiile mele luceau, și am zis că nu-mi vine să cred cât m-a schimbat.”

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole

Printre celelalte secrete ale lui Macpherson, topmodelul susține că preferă să se culce devreme, să înoate în ocean și să meargă cu bibicleta. Meditează minim 15 minute, doarme măcar 7 ore și bea 2-3 l de apă pe zi.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri